Reippaan viikon aikana on treenailtu lähinnä tokohommia, joka päivä jotain pientä, mutta en nyt muista tarkalleen mitä milloinkin. Sunnuntaina tottisteltiin porokoiraporukassa ja eilen oli ohjatussa tokossa alokasluokan videointi.

Armilla on ollut tehotreenissä jäävät ja sivulta maahan meneminen. Jäävät on jo aika hyvällä mallilla, siirryttiin takapalkkaan (pallo). Liikkeen loppuosat on vielä treenaamatta, olen vapauttanut pallolle aina eri kohdissa, mutta en ole ottanut koko liikkeenä. Sivulta maahanmenoa tarjoaa ihan kivasti, niin kivasti, että on nyt menossa perusasennosta koko ajan maahan ;)

Joku päivä tehtiin tunnaria ja se oli hieno! Kasa vääriä ja pari väärää erillään kasasta ja oma niiden lähellä. Haisteli kaikki läpi ja otti oman. Jei!

Tottiksissa otettiin kentälle menemistä ja hetsitreeni. Ekalla kierroksella Armi oli valjaissa ja liinassa ja toisella ilman releitä. Ihan mukavasti kieroksia, mutta kun en saa pikkutyynyä tarpeeksi piiloon, niin meinaa välillä vähän kytätä palkkaa. Armin kanssa ei olla tehty alkukesän jälkeen seuraamista näkyvällä palkalla. Pitää tähän keksiä joku ratkaisu, mutta muutoin kierrokset oli kohdillaan.

Tokon videoinnissa tehtiin läpi koko luokka. Aloitettiin kehään menolla ja luoksepäästävyydellä. Ei ongelmaa. Luoksepäästävyyttä pitää harjoitella, että Armi ei sitten pussaile tuomaria. Paikallaoloon otin varuilta purkin avuksi, ei kyllä olisi tarvinnut. Minuutin jälkeen vaihtoi lonkalle, josta mulle kehitti jo kriisin poikasta. Se kai ei ole niin vakavaa ( ei pitäisi tulla EVL:kään pistemenetyksiä), mutta pitää nyt korjata se, ettei tule muuta liikehdintää. Seuraaminen hihnassa alkoi vähän löysästi. Ei olla koskaan tehty ja minä säädin hihnan kanssa. Juoksupätkän jälkeen lähti rullaamaan hyvin ja Armi heräsi toimintaan. Normiseuraaminen tuntui hyvälle, viimeinen täyskäännös vähän löysä, mutta muutoin hyvä. Ei olla kumminkaan koskaan tehty näin pitkiä seuraamisia ja en palkannut seuraamisten välissä.

Jäävissä teki oikeat liikkeet, jätin takapalkan. Ei ehkä olisi taaskaan tarvinnut, mutta halusin palkata sen, jos se tekee hyvin. Luoksetulossa kai vähän ennakoi ja eteentulo hitusen vino (toinen kerta koko liikkeenä). Perusasentoon siirtyminen ei myöskään ollut häävi. Lopuksi hyppy. Hyppyä ollaan tehty vaan niin, että saa palkan kun hyppää yli, ei vielä odottamista. Palkkasin sitten siitä kun hyppäsi yli ja pysähtyi. Tämä otettiin pariin kertaan, kun tuli vähän säätöä. Kaikkinensa kumminkin ihan hyvä suoritus. Armi teki vähintäänkin oman osaamistasonsa mukaisesti. Pitää nyt ruveta kasaamaan liikkeitä kokonaisiksi ja tehdä kokonaisuustreeniä. Jäi hyvä fiilis!