Sunnuntaina hurautettiin "pikkupakkasessa" Leppävirralle lappalaiskoiratottiksiin. Unski teki maahanmenon juoksusta oikein hienosti (ensin pyysin istumaan, mutta onneksi Hertta valisti, ettei tämmöistä liikettä ole pk - tottiksessa Kieli ulkona). Seuraaminen juoksussa oli yllättävän hyvää ja kontakti säilyi. Tehtiin myöskin henkilöryhmä, jossa kieputettiin useamman kerran. Lopuksi Liikkeestä istuminen ja liikkeestä maahan + luoksetulo. Luoksetulon loppuasento oli vähän väljä, kun mulla oli pallo kädessä (yritin laittaa kaulukseen, mutta kauluksessa oli jo niin paljon tavaraa, ettei sinne pallo enää mahtunut). Unski oli ihan kivassa mielentilassa, ei ollut mitenkään vallaton, mutta riittävässä vietissä. Hymy 

Urholle ensin pari ilmaisuharjoitusta.  Halusin nähdä, kuinka Urho reagoi vieraisiin ihmiseiin vieraassa paikassa. Ekat valmisteluhaukut oikein hyvät. Valmiiksi piiloon mennyttä Leenaa vähän arkaili, mutta söi kuitenkin (ei pyydetty ilmaisua). Herttaa ilmaisi oikein hyvin (olin itse lähellä) ja lopuksi Riikka meni kauemmas ja tämäkin oli ihan ok, haukku kuulosti suhteellisen itsevarmalta. Yhteenvetona se, että alkuun vähän jännittää, mutta sitten ei enää niin paljoa.

Seuraavaksi Urholle tottisjuttuja. Sain hyviä vinkkejä siitä, kuinka lähteä etenemään seuraamisen opettamisessa. Seuraavaksi opetetaan Urholle, että vasen käsi voi heilua vapaana, jonka jälkeen opetetaan oikea käsi vapaaksi. Urho oli  nyt oikein aktiivinen itsekin (teki mm. itsenäiset perusasennot) ja leikki lopuksi pallolla muiden tottistelijoiden kanssa. Urho vei ihan itse narupalloa muille kiskottavaksi Nauru.