Viikko oltiin tekemättä yhtään mitään, tai siis käytiin vaan lenkillä ja mustikassa. Unski ei ehkä ole ihan paras seuralainen mustikkametsään, kun se rohmuaa syödä mustikoita "kaksin käsin", ja vie kaikki parhaat puskat. Silmänisku Marjat on Unskille ruokaa ja sitä myöten ihania Nauru (ei yhtään ahne...)

Teemana on nyt viime aikoina olleet telineet. Unski on nyt suorittanut estenoudon A:lta ja hyppyesteeltä! Molemmat sujuu kivuttomasti. Yhden päivän teema oli saada Unski liikkeelle ensimmäisellä käskyllä. Se on niin tohkeissaan, että ei jotenkin voi liikkua, kun antaa käskyn. Eilen meinasi tulla vähän takapakkia esteiden innokkuudessa; Unski oli perusasennossa ja oltiin melko lähellä telinettä. Minä sit heitin kapulalla sitä telinettä niin paljon kuin lähti, teline meinasi kaatua, mutta pysyi onneksi pystyssä. Unski poistui sit takavasemmalle ja oli muutenkin sen oloinen, että mitä nä oikein riehut. Kävin sit hakemassa Unskin takaisin (ei olisi kyllä halunnut), mutta en voinut tilannetta niinkään jättää, että Unski olisi saanut omin lupineen häipyä kentältä. Kaikkensahan se yritti, että ei olisi tarvinnut tehdä enää mitään. Hetken neuvottelun jälkeen päästiin kuitenkin yhteisymmärrykseen treenien jatkumisesta ja Unski toimi tosi hienosti. Ei onneksi jäänyt mitään ahdistuksia ja saatiin nyt testattua sit vähän tämmöisiäkin tilanteita Silmänisku 

Maanantaina oltiin ihka ensimmäistä kertaa hakua raunioilla. Suunnattiin pelastuslaitoksen harjoittelualueelle kaatopaikan lähettyville. Unskilla oli kolme ukkoa, joista yksi oli putkessa (molemmat päät auki) ja kaksi umpipiiloissa. Unski oli alkuun varovainen, ja ei muutenkaan oikein heti älynnyt mistä on kyse. Loppua kohti esitys kuitenkin parani. Otettiin sit pienellä porukalla toinen kierros. Unskilla yksi ukko "rivitalossa". Tarkastettiin ensin lähes koko alue, ennen kuin mentiin ukon lähelle. Halusin, että Unski joutuu liikkumaan itselleen vierailla alustoilla. Liikkuikin tällä uusintakierroksella paljon paremmin, eikä jänskättänyt enää. Samoin löytyi jo tekemisen meininki. Ukon sijainnin Unski bongasi nopeasti, mutta tarkentaminen olikin sitten hankalampi juttu. Ukko kuitenkin paikannettiin lopulta oikeaan asuntoon.

Ihan mielenkiintoista oli käydä raunioilla, ja jatkossakin voisi silloin tällöin käydä, kun siellä liikkuu haju niin eri tavalla, mutta metsä on kuitenkin ehdottomasti meidän ykkösjuttu!