Urholla oli eilen viimeinen pentukurssi. Ensin ohjelmassa oli "Ei". Eli maassa oli ruokakuppi, ja kun koira tavoitteli kupin ruokia, sanottiin sille "ei" ja palkattiin siitä, kun koira jätti kupin. Urho hoksasi tämän äkkiä ja istui vaan kupin vieressä katsekontaktissa, jotta "anna mulle lihapullaa".

Tämän jälkeen tehtiin loppuaika erilaisia ohituksia. Ne meni Urholla tosi hienosti, kun ne on olleet kuitenkin meille se hankala juttu. Tehtiin ensin ohituksia pareittain niin, että käveltiin kuin pyörätiellä ja molemmat jatkavat heti matkaa. Imutin aina välillä, varsinkin kun ohitettiin niin, että koirat jäivät keskelle. Urho esitti välillä tosi hienoa seuraamista ja tehtiinkin sit aina välillä niin, että palkkasin kontaktikävelystä, hankalammissa paikoissa kuitenkin imutin. Loppuun tehtiin koko porukalla ohituksia ympyrässä pujotellen. Urho oli tosi hienosti, kun muut menivät ohi ja itse istuttiin aloillaan. Syötin sitä aina, kun ohittava koira oli kohdalla, jotta jää molemmille (ohittavalle ja ohitettavalle) hyvä mieli. Meidän ohituskierroksella syötin Urhoa kun oltiin koiran kohdalla, varsinkin jos ohitettava oli hieman levoton, välipätkiä mentiin kontaktikävelyllä. Urho oli tosi taitava! Nauru

Urho keskittyi tosi hienosti silloin kun oli tarvis ja komennusääntä (muille koirille) tuli huomattavasti aiempaa vähemmän ja nekin vain silloin kun odoteltiin ja joku muu teki jotain vauhdikasta Nauru Nyt pitäis äkkiä päästä johonkin ryhmään, joka olisi sen kerran viikossa tai joka toinen viikko, ettei pääse hyvä alku kuihtumaan!