Tiistaina 21.9 tottisteltiin Hertan ja Martin sekä Rasan kanssa lähikentällä. Unski teki seuraamista, jäävät, noudot ja eteenmenon. Seuraaminen muuten ok, mutta ääntä paljon. Väliin saatiin myös hyviä hiljaisia pätkiä, Unski oli oikein hyvällä  mielellä. Liikkeestä istuminen oli hyvä, mutta maahanmenon istui. Vähän aikaa veivattiin ja menihän se sitten maahankin (yllättävä ongelma). Tasamaanouto oikein hyvä, hyppynoudossa ja A-noudossa oli pientä vääntöä, mutta teki kuitenkin ja palautti hyvällä vauhdilla. Yritti kiertää esteitä. Saatiin kuitenkin kokonaiset suoritukset aikaan. Eteenmeno oikein hyvä ja vauhdikas. Urhon kanssa pientä seuraamista ja luoksetulo, Urhosessa oli virtaa.

Koko sakki Unskia lukuunottamatta siirtyi illaksi hakuilemaan Siilinjärvelle. Urho teki ensimmäistä kertaa radan pidemmillä muistikuvilla. Tehtiin sekametsä takaperin, onko se nyt sitten norjalainen sekametsä. Eli käveltiin Urhon kanssa (+ maalimiehet) alueen loppuun, josta akat kirmasivat metsään ja pitivät mekkalaa samalla kun käveltiin Urhon kanssa keskilinjaa takaisin alkuun. Ensimmäinen lähetys vasempaan etukulmaa, kaarsi tästä sen verran eteenpäin, että ensin löytyi akka nro3, ei se mitään. Toinen lähetys oikeaan etukulmaan, sinne hyvä suora pisto ja akka ylös. Kolmas lähetys vasempaan etukulmaan ja nyt meni loppuun asti suoraan ja myös etukulma löytyi. Viimeinen lähetys oikealle, josta pienen työskentelyn jälkeen nousi viimeinen akka. Jokaiselta tuli myös pienet ilmaisut. Urho oli tosi taitava. Urho teki oikein hienoja pistoja, selvästi se on jotain oppinut! Nauru

Torstaina 23.9 tottisteltiin Hertan kanssa Leppävirralla. Ennen virallisen osuuden alkua otin Unskilla noudot tasamaana ja A:lta. Tasamaa oli oikein hieno ja myös A:lta saatiin tosi hyvä perusasento + nouto muutaman yrityksen jälkeen. Eteenpäin taas kuitenkin! Urho kävi kipuamassa Agi -A:n, madalletun A:n ja korkean PK A:n alkuverkan jälkeen.

Unskin kanssa tehtiin seuraamista, jäävät, eteenmenon maahanmenoa ja eteenmeno. Seuraaminen oli hyvää ja tiivistä, hiljaisempaa kuin edellisellä kerralla. Jäävät oikein hienot. Eteenmenon maahanmenoa harjoiteltiin niin, että lähetin Unskia Hertan luokse, joka palkkasi maahanmenosta. Meni maahan joka kerta ensimmäisellä käskyllä, eikä vaihtanut käskyn jälkeen suuntaa (meni maahan nenä menosuuntaa kohden). Loppueteenmeno oli vauhdikas. Oikein kivat treenit!

Urhon kanssa harjoiteltiin seuraamisen pysähtymistä ja liikkeestä maahanmenoa. Urho istui seuraamisen pysähdyksissä nopeasti ja osasikin aika hyvin. Maahanmenoja tehtiin peruuttamalla ja melkoisella käsiavulla. Pitää pikkuhiljaa ruveta harjoittelemaan jöäviä ihan oikeasti. Loppuun Urholle matala A ja luoksetulo. Ennen A:ta Urho kerkesi hypätä metrisen pk esteen pari kertaa, hyvin näytti pääsevän! On se vähän outo, kun siitä on nuo esteet kauhean kivoja. Se olisi aivan hyvin voinut valita pk hypyn vierestä matalan toko-hypyn, mutta korkeampi houkutteli enemmän Kieli ulkona Luoksetulo oli hyvävauhtinen.

Kiitokset Hertalle treeniseurasta! Kivaa oli! Nauru

Sunnuntaina 26.9 käväisin Tiinan luona tottistelemassa ja tein illalla Rommille jäljen. Unski ja Urho kävi ennen tottiksia melkein parin tunnin lenkillä Siilissä Vegan, Vinkan ja Tarran kanssa. Ei ehken ihan maailman paras idea tottiksen kannalta, mutta poropojilla oli kivaa!

Unski teki seuraamista, hyppynoudon ja eteenmenon. Seuraaminen ei ollut niin hyvää kuin aikaisemmin viikolla, mutta Unski ei haukahtanut kertaakaan koko treenin aikana. Hyppynouto oli oikein hyvä ja perusasento hieno! Kyllä se tästä! Eteenmeno oli vähän löysä, mutta meni kuitenkin.

Urho harjoitteli liikkeestä istumista ja luoksetulo loppuun. Urho teki istumiset hienosti ja vähempikin toistomäärä olisi riittänyt. Loppuluoksetulo oli vauhdikas. Molempien poikien vire oli vähän toista kuin tottiksissa normaalisti, mutta hyvin ne kuitenkin jaksoi olosuhteisiin nähden Hymy