Käytiin eilen Tiinan luona tottistelemassa. Unskin kanssa otettiin pitkästä aikaa kaikki noudot. Aloitettiin homma kumminkin pienellä seuraamisella ja jäävillä. Seuraaminen ihan ok, henkilöryhmä myös. Jäävissä haukahti, mutta muuten nopeat ja tarkat. Lähdettiin hakemaan yhdessä kapulaa hyppyesteen päältä. Tässä alkoi vähän väistellä ja hiipi perässä. Mentiin tasamaanoutopaikalle ja tuli vähän haluttomasti perusasentoon (tuli kumminkin), nouto liikkeenä ihan ok. Hyppyesteelle siirryttäessä hankasi vähän vastaan, joten pidin heiton ajan pannasta kiinni, ettei pääse väistämään. Ei jostain syystä halunnut millään hypätä estettä. Hyppyytiin esteen ilman kapulaa ja lukko jotenkin aukesi. Tämän jälkeen tuli hyvin perusasentoon ja  meni esteen halukkaasti molempiin suuntiin. A-nouto oli kokonaisuudessaan oikein mallikas. Otettiin vielä hyppynoutoa pari kertaa, perusasennot oikein hyvät, mutta nyt Unski hyppäsi mennessä ja tuli A-lta takaisin (teki näin 2 kertaa ja yritti vielä kolmannellakin). Kielsin, kun näki, että teki ihan piruuttaan (semmoinen ilkikurinen ilme naamalla). Tämän jälkeen myös oikein hieno liike hyppytelineeltä ja erittäin innokas alkuperusasento! Lopuksi eteenmeno.

Telineet olisi oikeasti voineet mennä paljon huonomminkin. Nyt kun vaan päästäisiin vielä alkujunnauksesta eroon, niin noudot olisi ihan ok. Paljon parannusta viime kesään.

Tottiksen jälkeen käytiin ottamassa esineruutu. Unskille oli laitettu 3 esinettä valmiiksi, joista se toi 2. Molemmat pistot hyviä, ei valittamista. Urho toi myös pari esinettä niin, että sille näytettiin esine ruudussa. Lähti hirveällä innolla ja nosti esineen hyvin, tämän jälkeen alkoi touhuta omiaan. Sain kumminkin palauttamaan molemmat esineet käteen asti. Otettiin vielä kotona yksi esine. Lähdin heti juoksemaan kunnolla karkuun, kun Urho otti esineen suuhun, näin sain sen tuomaan esineen perille saakka ilman väliohjelmaa. Urho saapi nyt avustaa tehokuurina pyykkien laitossa (ts. nostella esineitä lattialta käteen) ja harjoitellaan palautus kuntoon.