Unskilla jatkettiin estehommilla. Elikkäs aamulla ennen töihin lähtöä yksi lähestyminen, oikein hyvä. Töiden jälkeen kotiesteellä muutama lähestyminen ja lisäksi pari myös noutona. En oikein osaa hahmottaa, että onko se nouseminen missä määrin nimenomaan väistämistä ja minkä verran kiirettä kapulalle (sitäkin kun on). Kokonaisuutena ihan hyvät, ei niin rennot kuin voisi olla, mutta ihan ok. Siilinjärvelle mennessä pysähdyttiin vielä lähikentällä. Matalammalla esteellä  (80cm) tehtiin pari lähestymistä ja pari noutoa. Parilla kerralla oli desibelit aika korkealla, mutta siitä ne sitten laski ja teki hyvät noudot. Korkeammalla esteellä tehtiin vaan muutama lähestyminen ja nämä hyvät.

Kentältä jatkettiin Tipuharjuun esine-etsintöihin. Tallattiin aikalailla täysmittainen esineruutu, jossa oli vaihtelevasti 5-7 esinettä. Unski toi 2 esinettä pistoina. Etsi aktiivisesti ja hyvällä motivaatiolla sekä palautti nopeasti. Etsintäalue oli vaan hitusen suurempi, kuin meidän tallaama ruutu Silmänisku 

Urhon kanssa lähdettiin etsimään esineitä yhdessä, Urho etsi myöskin tosi aktiivisesti ja laajalta alueelta (myös alueen ulkopuolelta...). Urho nosti muistaakseni 4 esinettä, kun sen kanssa tehtiin vähän vapaamuotoisemmin. Tarkennukseen sillä meni vielä aikaa, mutta hienosti etsi nokallaan ja malttoi pienentää etsintäaluetta, kun oli saanut hajun.

Loppuun tehtiin vielä pienet tottikset. Unskilla paikallaolo palkkapurkilla. Alkuun oli tosi hienosti hiljaa, ehkä jonkun puolentoista minuutin kohdalla haukahti kerran, mutta sitten taas hiljeni. Loppuosassa palkkasin tiheään, aina hiljaisista pätkistä, jotta ymmärtäisi pitää suunsa kiinni. Pientä piippailua oli, mutta meille välttää. Nyt on sentään taas palattu siihen, että Unski on muutoin levollinen. Lopuksi vielä lyhyitä seuraamispätkiä pallolla & lihapullalla palkattuna.

Urholle pieniä seuraamispätkiä pallolla ja patukalla. Urholla oli kivasti virtaa! Loppuun pari vauhtiluoksetuloa ja tuli reippaasti Hymy