Olin ensimmäistä kertaa oikein noheva ja suunnittelin hakuradan paperille jo lähtiessä. Unskille 5 pistoa ja 4 maalimiestä. Tarkoituksena oli tehdä ylityksiä, sekä ihkaensimmäistä kertaa tyhjä pisto.

1. ja 2. pisto oli keskilinjan ylityksiä niin, että apuohjaaja piti Unskia kiinni keskilinjan toisella puolella ja itse lähetin sen linjan toiselle puolelle. Maalimies oli haamu, joka piiloutui pressun alle. Molemmissa lyhyet haukua, ihan ok ilmaisut.

3. pisto oli tyhjä myötätuuleen. Ensimmäisellä lähetyksellä kaarsi jostain 30 metristä oikealle, kutsuin pois ja lähetin uudestaan. Toisella lähetyksellä upposi hyvin takalinjalle asti ja teki mukavan mallisen tyhjän. Tyhjältä "heitin" Unskin keskilinjan yli kolmannelle ukolle (tavallaan 4. pisto), joka oli haamu. Viimeinen ukko oli myöskin haamu. Lopuillakin ihan ok. ilmaisut.

Keskilinjan ylityksiin, myös tyhjältä, olen varsin tyytyväinen, koira oli hallussa, vaikka tulikin vauhdista. Tekniikkaa joudutaan vielä jonkun aikaa varmaan harjoittelemaan, että se sit oikeasti sujuu, mutta hyvä alku kuitenkin! Unskilla oli hyvä vire koko ajan, niin kuin sillä yleensäkin on, ja sillä oli hauskaa. Lopuksi Unski pääsi keskilinjalle kehuttavaksi, vaikka se avoin ja ystävällinen onkin, ei se juuri vieraiden ihmisten kehuista piittaa, makkaraa sen olla pitää!

Pitää ehkä joissain treeneissä taas lähiaikoina panostaa enemmän etsintätyöskentelyyn. Tällä hetkellä siinä ei kuitenkaan ole ongelmaa; Unski irtoaa hyvin ja tekee suoria pistoja. Pitää nyt kokeilla uusia juttuja ja tekniikoita, että säilyy molemmilla mielenkiinto, ja ei se etsintä / ilmaisutaito minnekään hetkessä häviä. Hymy  Saapahan treeneihin vähän vaihtelua! Ilmaisua pitäisi myös ottaa jossain vaiheessa erikseen... ko muistais kaiken!