... jatkaa tätä blogin pitämistä. Jaksoin palauttaa kuvat Unskin pennuista, mutta enempää en. Aika työlästä. Sivulaatikot on miten sattuu, kun näyttää hallintasivulla eritavalla kuin "oikeasti", no ehkäpä ne joku päivä korjaantuu yhteneväisiksi.

Sitten treenijuttuja.

Kesällä treenasin lähinnä Armin kanssa. Armi kävi vepessä, jäljellä, haussa, muutaman kerran puruissa ja teki tottista. Tokojuttuja ei tehty kesällä oikeastaan ollenkaan, nyt on taas aktivoiduttu siltä osin.

Vepe: Soven liikkeet suurinpiirtein kuosissa.

Haku: ilmaisu hyvällä mallilla, maastossa nenä on hyvin auki. Menee pitkällä mielikuvalla suht suoraan, mutta ei voi vielä laittaa valmiita. Pitää vahvistaa pitkiä suoria pistoja.

Tottis: Vire parani kesällä hurjan paljon ja siihen pitää panostaa jatkossakin, tekniikka ei pahemmin mennyt eteenpäin...

Jälki: n. 150-200 askelta pellolla. Tyhjiä 1-5, jäljestää miun makuun hyvin, kulmat ok. Oli tarkoitus nyt syyslomalla pitää tehojälkiviikko, mutta pellolla on niin paljon vettä, että makkarat ui... Odotamme siis muutaman päivän sateetonta jaksoa, ennen kuin viedään jälkeä eteenpäin. Haluaisin tehdä pitkiä suoria, niin että tyhjien määrää pääsisi kasvattamaan reilusti. Kotipihalla on ajettu paljon kulmia, mutta suorat jäävät tilasyistä niin lyhkäisiksi, että tyhjiä ei voi ottaa ihan hirveästi peräkkäin.

Tottiksessa seuraamista ja viettiliikkeitä tehdään lelulla ja jäävät vielä toistaiseksi ruualla. Maahanmeno ja seisominen on ok, mutta istuminen on jostain syystä hidastunut.

Maanantaina:

Askelsiirtymisiä takapalkalla.

Jälki vetiselle pellolle, pituutta oli olosuhteiden vuoksi vaan 100 askelta suoraa. 2 askelta jäi välistä, muuten tarkkaa.

Tiistaina:

Riikan kanssa Suonenjoella tokojuttuja.

Paikallaolo: liian korkea vire

Paikkaistuminen ok.

Askelsiirtymisiä takapalkalla: ok, meinaa siirtää perusasennoissa takapäätä selän taakse, vasemmalle käännösten vuoksi. Korjaantunee...

Ruutu: Ensimmäisellä kerralla pallo valmiina. Lukitsi hyvin ruudun ja meni ok. Toinen tyhjään apparin palkkaamana, myös ok. Kolmas hetsattuna.

Seuraaminen: Vire ok, pallopalkka.

Luoksetulo: Laskettiin "perään".

llalla kotona tunnari: kasa vääriä ja oman vieressä, n. 10 cm päässä kasasta. Haistoi oman ja haistoi kasaa, otti oman.

Unski oli illalla hakutreeneissä pitkästä aikaa. Alkoi olla jo aika pimeää, Unski otti 4 ukkoa. Kakkoselta pitkä ilmaisu, tämä ok. Kolmoselle jouduin lähettämään uudelleen, kääntyi varmaan ekalla liian aikaiseen alueen suuntaisesti ( ei voinyt nähdä, kun oli sen verran hämärää). Unski oli innoissaan, kun pääsi pitkästä aikaa etsimään ukkoja ja hyvin se pystyi keskittymään Armin tärppipäivistä huolimatta.

Keskiviikkona:

Hertan kanssa Petosella.

Ruutu: Ensin tyhjään ruutuun, ok. Toinen myöskin tyhjään apparin palkkaamana, kolmannessa pallo valmiina.

Seuraaminen: vire tokoksi ok.

Ruudun loppuosa ("luoksetulosta seuraaminen"): Parempaa kuin tiistaina, löysi seuraamispaikan ok, ja jarrutti.

Luoksetulo: laskettiin taas perään, jotta Armi saa vähän kuohuta

Paikallaolo: ok

Paikkaistuminen: iso iso häiriö, kun joku lenkkeilijä kulki cockerinsa kanssa kolmen metrin päästä. Otettiin korjaussarja, ihan ok.

Paikallaolot on nyt otettava treenien loppuun. Nostaa sen verran virettä kentälle tullessa, että paikallaolon tunnetila on väärä.