Tiistaina käväistiin Juulin ja Naavan luona tottistelemassa. Unski teki askelsiirtymisiä, kierroksia liikaa ja ääntä tuli nyt ihan väärässä paikkaa. Sain onneksi hiljaisetkin versiot. Tehtiin myös pientä seuraamista, jäävät ja luoksetulo. Urho teki luoksetulon ja pieniä seuraamisia. Lopuksi käväistiin metsälenkillä otsalamppujen valossa Nauru Kahvittelun jälkeen pojat saivat myös kokeilla aktivointipeliä, jokaisella oli vähän oma tyyli. Unski yritti saada nappulat lähinnä voimalla ja komentamalla minua. Urho oli omatoiminen ja pyöritteli tasoja nappuloiden päältä oikein näppärästi. Pontsoa ei koko peli pahemmin kiinnostanut, kun nappulat eivät kerta itsestään hypänneet suuhun Silmänisku Kiitos Tiinalle seurasta ja kahvista!

Kotona naksuttelin vielä vähän Urholle kapulan nostamista ja erilaista kosketusalustaa. Urho tarjosi nyt aika mukavasti itse eri juttuja (lähinnä maahanmenoa, mutta lopulta oikeaa juttua). Pitääpäs naksutella sille taas ja sitä kautta saada miekkosta aktiivisemmaksi Hymy.

Maanantaina korkattiin Sarin kanssa hallikausi ja käväistiin hukkahallilla tokoilemassa ja tekemässä ihan pieniä agijuttuja. Unski teki ensin eteenistumista, sekä luoksetulon ja noudon palautuksia. Olivat ihan ok, suoria. Luoksetulo pidemmältä matkalta hitusen vino, samoin ensimmäinen noudon palautus (koko nouto), muuten kuitenkin ihan hyviä. Toisella kierroksella Unskille pitkä seuraaminen, joka sisälsi paljon käännöksiä ja istumisen. Kierroksia oli ainakin riittävästi, mutta ei onneksi möykkää. Tästä paikallaoloon. Unski haukahti kerran, kun kävelin poispäin, ärjäisin tästä ja sen jälkeen oli nätisti hiljaa. Paljon parempi tilanne siltä osin kuin vuosi sitten Hymy. Unskille loppuun vähän agihömpötyksiä.

Urho teki ensimmäisellä kierroksella pari perusasentoa ja pieniä seuraamisia, oli vähän muissa maailmoissa. Toisella kierroksella 1 perusasento ja pieni seuraaminen, tässä oli jo vire kohdillaan! Lopuksi Urholle takaakiertoa hypyllä (juoksin joko koiran päälle, tai huidoin muuten ihmeellisesti) ja mutkaputki + hyppy takaakiertona (samat häsellykset kuin edellä, mutta vielä vähän enemmän häseltäen Kieli ulkona). Kokeiltiin Urholle myös puomin alastuloa kosketusalustalla ja tämähän meni odotuksiin nähden tosi hyvin! Urholla oli melkoinen kiire tellätä etuset kosketusalustalle, mutta selvästi sillä oli jokin ajatus Nauru Sari kokeili Urholla myös keppejä ja kädellä ohjaamalla se meni ne ihan hyvin (itse en osaa sitä ohjata kepeillä...) Ensi viikolla uudestaan! Nauru