Aamulla suunnattiin hakutreeneihin Pihkainmäkeen. Unskilla oli 6 ukkoa valmiina. Eri syvyyksissä ja niin, että haukut pitenivät loppua kohden. Unski liikkui ja ilmaisi hyvin. 5 ukon läheltä oli mennyt vissiin hirvi, kun oli aina ilmaisun välissä tuijotellut aukolle. Siellä oli ihan tuoretta hirvenpaskaa ja tuoreet jäljet. Ilmaisi kumminkin ja pysyi asiassa. Muuten ei mitään valittamista Nauru

Haun jälkeen tottista Hirvilahteen. Ammuttiin, tämä ei tuottanut hankaluutta. Otettiin myös esteet. Ekalla satsilla teki kaikki noudot, mutta oli vähän tahmea, loppuun eteenmeno. Toisella kierroksella otettiin tasamaanouto ja ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen meni hyvin, Roku- riiseni ei aiheuttanut suuria tunteita. Tasamaanoudossa ei meinannut tulla perusasentoon, oli omasta mielestään noutanut jo tarpeeksi. Laitoin perusasentoon, josta kumminkin hyvä nouto. Noudon jälkeen hyvä perusasento.

Otin Unskin vielä kolmannen kerran. Otettiin hyppynoutoa. Perusasennot näissä kaikissa ihan hyviä, joten ehkä siitä ongelmasta on nyt päästy. Hyppäsi mennessä ja palautti hirveän innoissaan A;lta, voi kiesus. Ensimmäisellä kerralla en kieltänyt, otettiin vaan uusiksi. Toisella kielsin, mutta meni siitä huolimatta, vielä kolmannenkin kerran tunki A:lle. Sitten kun ei saanut palauttaa A:n kautta, niin ei meinannut hypätä mennessäkään. Kasasin itseni, pyysin koiran perusasentoon ja hetsasin sitä vähän, hyppäsi mennen tullen ja palautti kapulan. Toivottavasti tästä ei nyt tule tämän kesän teemaa! (ai mitenniin pessimisti Silmänisku )

Oli siinä onneksi paljon hyvääkin, vaikka ei taas ihan heti siltä tuntunut. Unski jaksoi tehdä hyvin tottista maastojen jälkeen. Ensimmäisellä kierroksella Unski oli vähän sen oloinen, että tämän päivän hommat on jo tehty. Äkkiä se kumminkin huomasi, että tehtävä on, ja kierrokset nousi kummasti! Tuon kanssa ei kyllä pidä koskaan lopettaa (ellei se ole kipeä) huonovireiseen suoritukseen, kun se pystyy tekemään saman hyvässäkin vireessä!