Lauantaiaamuna suunnattiin mastolle hakutreeneihin. Armi otti 5 ukkoa. Ensimmäistä näytettiin keskilinjalta jonkun matkaa, ukko meni n. 50 metriin. Loput 4 haamuina niin, että haamut näyttäytyivät 30-40 metrissä ja pakenivat 50-70 metriin suoraan sivulinjaa kohti. Armi eteni riittävän pitkälle suoraan ja teki hyvin nenällä töitä.

Kotona otettiin tokossa ruutua ja hyppyä.

Ruutu: läheltä paikkatreeniä. Armi hakeuitui oikeaan etukulmaan vähän kuin merkille. Se ei ehkä hahmota läheltä ruutua kuviona, minkä vuoksi paikka ei ole sille selvä. PItää nyt miettiä, josko tekisi muutaman paikkatreenin pienemmällä ruudulla, vai tehdäänkö vähän aikaa näyttämällä. Näyttämällä meni keskelle hyvin, mutta ilman näyttämäistä veti oikealle, välillä korjasi keskelle ruutua ja välillä pois ruudusta, joten  paikka ei ole vielä sille selvä. Seuraavaksi ruutuun motivaatiotreeni ja sitten lisää paikkaa.

Hyppy: Hyppyytin edestakaisin ja välillä stoppasin hypyn taakse.

Unski ja Urho pääsivät tekemään ruutua, suuntia ja hyppyä. Kumpikaan ei ole ennen tehnyt suuntia, joten se tuli molemmille uutena. Molemmat myös menevät tyhjään ruutuun innokkaasti ja osaavat hakea keskelle. Pojilla oli hauskaa :)

Tänään otettiin Armin kanssa merkkiä, paikoillaan seisomista, luoksetulon loppuasentoa ja iskunoutoa. 

Merkki: Ohjasin merkin taakse namilla, palkkasin oikeasta kohdasta ja seisotin hetken.

Seisominen: stoppasin Armin ja palkkailin, kun se seisoi paikoillaan minun liikkeestä huolimatta. Eiköhän se tästä etene.

Luoksetulon loppuasentoa pallolla: Meinaa jäädä vähän kauas, kun pallo on leuan alla. Saatiin hyviä toistoja, ehkä on kuitenkin parempi laittaa pallo piiloon ja palkata taskusta.

Noudon loppuasennot oli hyviä, ohjasin hieman käsillä, kun ei olla koskaan aikaisemmin tehty.

Iskunoudoissa isku olisi voinut olla nopeampi. Pidempi matka olisi ehkä auttanut asiaa, ei olla tämmöisenään ennen tehty (ollaan tehty lähinnä vauhtinoutoa).

Lopuksi pikkupätkä seuraamista, hyvä vire.