Eilen ja maanantaina käytiin pienellä porokoiraporukalla tokoilemassa Puijonlaaksossa. Olen arkisin yrittänyt käydä kerran viikossa jossain ryhmässä, kun viikonloput on menneet opinnäytetyötä ählätessä.

Maanantai

Urho harjoitteli kontaktia ja lähestymistä koiria kohti. Urho otti kontaktia hyvin ja saatiin tehtyä muutamia seuraamispätkiäkin. Urho kyllä välillä tekee hihnan mittaisia syöksyjä toisia koirakkoja kohden, mutta tulee kuitenkin kutsusta "pois" ja homma jatkuu Hymy Harjoiteltiin myös seisomista ja leikitin Urhoa. Urho leikki tosi kivasti ja innokkaasti! Loppuun Urholle ryhmäleikki, jossa se oli tosi innokas. Nauru Kyl se siit.

Unskin kanssa harjoiteltiin kentälle menoa. Otin Unskin ehken 4-5kertaa autosta ja aina kiinnitettiin huomiota siihen, miten mennään kentälle. Unski toimi tosi kivasti ja teki hiljaista tottista! Unskin kanssa tehtiin pitkähköjä seuraamisia, käännöksiä ja jääviä. Jäävät pitäisi nyt jättää ohjelmasta, ne on tosi hyvät (kohta hinkkaan ne pilalle...)

Torstai

Urho harjoitteli taas kontaktia ja tehtiin pieniä seuraamispätkiä. Urho kyllä edelleenkin seuraa haukkana muiden tekemisiä, mutta kyllä se aika kivasti keskittyy meidänkin hommiin. Mari katsoi Urholta hampaat ja tarkasti pallit näyttelyä ajatellen. Urho antoi kyllä muuten hipelöidä itseään, mutta sen oli hirveän vaikea olla aloillaan, kun piti niin hirveästi heiluttaa häntää Silmänisku

Unskin kanssa mentiin riviin kylmiltään, tarkoitus oli pujotella toisten koirakoitten lomasta. Tässä se nähdään, kun ei kerrota koiralle jo autolta, että mitä on tarkoitus tehdä. Huuto Unski piti ihan julmettua mekkalaa ja oli muissa maailmoissa. Otettiin pujottelut sitten muiden jälkeen uusiksi, kun Unski oli jo sen verran palannut taas oikealle planeetalle. Tästä Unski autoon. Kun Unskin vuoro tuli uudestaan, oli käsissä ihan eri koira, kun kiinnitin taas huomiota kentälle menoon. Tehtiin taas seuraamisia ja jääviä, Unski oli hyvässä vietissä ja palkkasin vain pallolla. Loppuun henkilöryhmä. Ensimmäinen istuminen henkilön viereen oli vähän huono, kun henkilöryhmän henkilö ei pysähtynytkään, kun oltiin vierellä  (tämä oli Unskista vähän outoa). Käytiin pari kertaa ryhmän keskellä josta palkka, ja sit istuttiin muutaman kerran eri henkilöiden viereen. Loput istumiset ja toiminta muutenkin oli tosi hienoa. Nauru