Hakuiltiin eilen (su) Simpekin porukan kanssa Tipuharjussa. Urho oli tallaamassa aluetta Pikun ja Usvan kanssa. Urho juoksenteli siellä ristiinrastiin ja kävi välillä syömässä makkaraa/lihapullaa tallaajilta. Treeninä Urholla oli 2 ukkoa, molemmat pakeni keskilinjalta pallot viuhuen. Tarkoitus ei ollut harjoitella etsimistä tai ilmaisua, vain maalimiehen rentoa lähestymistä. Ekalla ukolla vähän himmasi, mutta leikki kumminkin hyvin. Toisella ukolla ei arponut lainkaan, vaan juoksi palloon kiinni ja leikki hyvin koko tulomatkan keskilinjalle. Näitä lisää Urholle. Hymy

Unski etsi 6 ukkoa. Kaikki olivat haamuina niin, että kävivät näyttäytymässä 40-50metrissä ja pakenivat 60-70 metriin. Haukut tulivat välille 10-40, toiselta ja viimeiseltä oli pitkät haukut. Ilmaisut eivät olisi voineet olla paljon paremmat. Maalimieskäytös myös ok. Oikein hyvä aloitus!

Tänään (ma) kävin KPSH:n treeneissä kaatopaikan luona. Ilmeisesti päästiin Unskin kanssa ryhmään, joten treenaillaankin tänä kesänä hakua vähän enemmän. Unski teki alkuun 3 tyhjää, 4:s oli jänis, 5 ja 6 tavallisia suoria pistoja. Unski teki hyvin hommia ja irtosi tyhjille hyvin, jopa kolmannelle tyhjälle. 5 -ukolle jouduin lähettämään toisen kerran, kun ekalla lähetyksellä lähti vinoon. Toisella meni kumminkin sinne minne piti. Jänikseltä lyhyt ilmaisu ja kahdelta vikalta joku 30 haukkua. Hyvät ilmaisut. Olin niin tyytyväinen pikkukoiraan! Nyt vaan pitää suunnitella treenit niin, että tulisi mahdollisimman paljon vaihtelua. Otetaan nyt tyhjät oikeasti ohjelmaan, mutta ei niitäkään joka kerta, kestoa pitää myös saada lisää, jos vaikka joku päivä päästäisiin vaihtamaan luokkaa.

Otin tänään myös kotona pienet pihatottikset. Unski teki jäävät (istu - maahan - seiso) ja noudot (tasamaa - hyppy). Istu ja maahan oikein hyvät, luoksetulo vauhdikas. Seiso tarvitsi kertauksen, mutta onnistui ilman apua. Tasamaanouto oli oikein hyvä. Estenoudossa heitin ekan vinoon (melkein metrin ohi esteen) ja Unski palautti ilman hyppyä (perusasento oli tässä oikein hyvä). Otettiin uusiksi ilman sen kummempaa numeroa ja KOPS, eli alkoi sitten ihan perinteisesti. Tästäkään en tehnyt numeroa vaan otettiin uusiksi. Perusasentoon se ei olisi halunnut tulla, mutta ei pistänyt kummemmin vastaan kun ohjasin hihnalla oikealle paikalle, pidin vähän pannasta kiinni ja nakkasin kapulan yli. Hyvä palautus ja luovutus. Otettiin vielä kerran, jotta sain suorituksen ilman puuttumista. Tuli hyvin perusaentoon, vähän vino, mutta siedettävä, istui kuin tatti, kun heitin kapulan. Oikein mallikas suoritus molempiin suuntiin. Loppuun pallorallia. Jospa tämä kesä päästäisiin ilman estekoomaa, niin voitaisiin mennä kokeeseen! 

Urho teki pikkuseuraamista lihapullan imussa, paikallaoloharjoituksia ja hyppi hyppyestettä. Urho on nyt hoksannut, että hyppyesteestä ei ponnisteta, kun pääsee kerran yli ilmankin. Silmänisku Lopuksi pallolekkiä.