Perjantaina käväistiin Hertan kanssa tottistelemassa Kievarin parkkiksella. Unskille seuraamista ja jäävät + tasamaanouto. Seuraaminen tiivistä ja kontakti hyvää. Istuminen nopea, maahanmeno oli nopea istuminen. Sillä on nyt jotenkin jumittanut istuminen päälle, kun maahanmeno on ollut aikaisemmin varmin liike ikinä. Otettiin myös vähän seisomista, tämä oli karmeaa räpellystä. Kotona sain sen sitten ihan hyvin seisomaan, kun vähän mietin omia raajoja, jotta kuinka niitä heiluttelen ja miten palkkaan. Tasaamaanouto oli vähän turhan innokas, ensimmäisessä karkasi ja joudun ottamaan takaisin peusasentoon. Toinen oli oikein hyvä ja malttoi istua aloillaan, vaikka vähän tiukkaa teki. Ääntä tuli taas kautta linjan, mutta lähinnä liikkeiden välillä.

Urhon kanssa tehtiin liikkeestä istumista pienellä avulla, nämä oikein hyvät. Seuraamispätkät myös hyviä. Urholle tärkeintä oli häiriö, kun parkkiksen vierestä meni autoja aikalailla. Urho ei onneksi näistä häiriöitynyt Hymy Kiitos taas Hertalle! Nauru

Lauantaina aloitettiin Urhon kanssa noutoharjoittelua. Kapula pysyi suussa suht hyvin, mutta kuten Unskilla aikanaan, niin Urhonkin oli vaikea istua tavara suussa. Kun laittoi perseen penkkiin, niin suu aukesi Kieli ulkona. Eli ennen kuin jatketaan noudon opettelua eteenpäin, pitää saada Urho istumaan kapula/ muu tavara suussa.

Unskin kanssa tehtiin hyppynoutosulkeiset. Ensimmäisellä kierroksella tuli vähän vääntöä perusasennoista, joten tehtiin niin monta kertaa, että onnistui ilman vääntöä. Tehtiin ehken 6 toistoa, joista pari -kolme viimeistä olivat oikein hyviä. Toisella kierroksella ensimmäisessä vähän nurisi (haukkui), mutta toisessa oikein hieno perusasento ja hiljainen suoritus kokonaisuudessaan. Kolmannella kierroksella tehtiin vain kerran, kun teki alusta alkaen hyvin. Nyt pitäis saada karsittua ensimmäisen suorituksen alkuveivaukset pois, niin sitten alkaisi olla noudot ihan hyvällä mallilla. Vieläkin Unski yrittää ensimmäisessä telinenoudossa, että josko tällä kertaa ei tarttisi tehdä kunnolla. Kuitenkin kun sille kertoo, että nyt on tehtävä, niin se tekee vauhdilla ja hyvässä vietissä.

Sunnuntaina esineruutua ja tottista molemmille. Ruutu oli vajaat 40 leveä ja vajaat 50 syvä. Unskille vietiin valmiiksi 3 esinettä, joista 2 oli tarkoitus nostaa. Molemmat nousi hyvin ja palautukset olivat nopeita. Ruutu oli vähän pieni Unskin hakulaajuuteen nähden. Kieli ulkona Unski kuitenkin etsi, eikä kaahottanut muuten vaan, vaikka välillä oli kyllä ruudun ulkopuolella.

Urholle oli laitettu 4 esinettä takarajalle riviin. 2 pistoa ja 2 esinettä Nauru. Hakkarainen oli ihan super, se liikkui ruudussa tosi määrätietoisesti ja irtosi perälle saakka.

Ruudun jälkeen lyhkäset tottikset Tiinan luona. Unskin kanssa vaan seuraamista ja siinä tempon vaihteluita. Alkuun Unski oli ihan kuutamolla etenkin juoksussa, piti kyllä oikean paikan, mutta kontakti oli ihan jossain muualla missä piti. Nostettiin vaatimustasoa ja sen jälkeen tuli ihan älyttömän hyvää seuraamista. Nauru Tiinan luona Unski ei ole haukkunut koko kesänä, taaskaan ei minkään valtakunnan pihausta koko aikana, ei voi käsittää...

Urhon kanssa tehtiin vaan esteet ja todettiin, että Urhon kanssa pitäisi ruveta kiinnittämään huomiota hallintaan. Urho on saanut tottiskentällä vähän rallatella, ajatuksena, että kunhan sillä on kivaa. No nyt kun sillä on kivaa, niin voisi ruveta vaatimaan jonkin näköistä yhteistyötä Kieli ulkona Kotona ruuan antamisen yhteydessä Urho teki pienen paikallaolohrajoituksen palkkapurkin kanssa, nämä pitää ottaa jatkossa ohjelmaan!