La 3.6. käytiin kpsh:n porukan kanssa hakumettässä. Unski teki sekametsän, 3 ukkoa ja lyhkäset ilmaisut. Metsä oli melkoista pöpelikköä.

Tiistaina oli Urhon agitreenit ja sillä oli ihan mielettömästi vauhtia helteestä huolimatta. Meidän keskinäiset vireystasot eivät aivan kohdanneet Silmänisku Ei se mitään, Urholla oli siitä huolimatta oikein hauskaa. Teemana oli päällejuoksu.

Keskiviikkona oli Unskin tottistreenit. Käytiin kentällä, jossa ei ollut esteitä. Tehtiin kokeenomainen treeni ilman noutoja. Unski jaksoi kuumuudesta huolimatta hyvin ja ajattelinkin, että ehkä sen voisi uskaltaa ilmoittaa joskus toko-kokeeseen. Unski on ilmoitettu Leppävirralle hakukokeeseen 20.6. Pitää vielä tulevalla viikolla tehdä esteet kokeenomaisesti, jos ne onnistuu niin mennään, mutta jos menee plörinäksi, niin sitten syssymmällä.

Loppuviikosta on vaan tehty pieniä pihapuuhasteluja ja Urho on käynyt uimassa. Helle vei mehut aika tehokkaasti. Onneksi tulevalla viikolla on taas vähän mukavammat harrastuskelit Hymy