Ke 21.7. tottisteltiin urheilukentällä. Unski oli ilmoittautumisessa Penin kanssa ja meni paljon edellisviikkoa paremmin. Välillä piti vähän vilkuilla, mutta pääosin oli tosi hyvin mukana. Unski teki seuraamista irti. Tehtiin paljon käännöksiä ja rytminmuutoksia, U oli tosi hieno ja tarkkana kuin pirkkana. Loppuun jäävät, nämä ok ja eteenmeno. Ensimmäisen eteenmenon meni melkoiselle mutkalle, otettiin uusiksi ja tämä ok.

To 22.7. hakuiltiin Parkkilantiellä ukkosessa ja kaatosateessa. Onneksi koiria ei keli häirinnyt ja kaikki pystyi treenaamaan ihan normaalisti. Unskille vain 2 ukkoa, teemana ilmaisut. Eka oli taas huonompi, vaikka sitä haukutettiin ennen alueelle menoa. Toinen oikein hyvä, ns. normaali. Molemmille ukoille mentiin koko seurueella ja tuomari antoi maalimiehelle luvan palkata.

Eilen oli Urhon agilityt. Urholla oli kentälle tullessa ihan hirveästi kierroksia ja keskittymiskyky nollassa. Se olisi vaan halunnut juosta ympäriinsä ja häiriintyi hirveästi toisen kentän touhuista. Ekalla satsilla tehtiin keppejä vaikeammalta puolelta, puomia ja 13 esteen rataa. Urhoa joutui auttamaan kepeillä aika paljon, mutta kyllä se välillä pujotteli. Puomi ei täydellinen, mutta ihan ok. Radalla Urho ehti touhuta vaikka sun mitä, sitä imi toinen kenttä ja kun toisella kentällä joku sanoi "putkeen", niin Urhohan meni "putkeen". Jes. Loppua kohden keskittyminen vähän parani ja saatiin muutama ihan kohtuullinen pätkä. Toisella kierroksella tehtiin ratapätkä uudestaan. Mulla oli vissiin ihan eri koira mukana! Urho oli keskittynyt hommaan ja mentiin paikoittain ihan sujuvasti Nauru Omat jalat oli vähän solmussa, mutta Urho meni hyvin. Loppuun otettiin keinua. Urhosta se oli nyt aika jännä, mihin en osannut varautua, kun se on aiemmin mennyt keinua neliveto päällä. Keinua otetaan nyt varmaan jatkossa useammin, niin sitten näkee, oliko jännittäminen vaan kertaluontoinen juttu.

Tänään tottisteltiin Hirvilahdessa. Unski oli mukana koirien tarkastuksessa, tämä ok. Aloitettiin oma vuoro ilmoittautumisella Rokun kanssa. Oikein hyvä tähän mennessä, Unski oli hiljaa. Tehtiin vain noudot, tarkoituksena oli keskittyä perusasentoihin ja palautusvauhtiin. Perusasennot oli kautta linjan tosi hyvät, joten niihin ei tarvinnutkaan kiinnittää huomiota. Yritin myös aina pitää 3s tauon ennen kapulan heittämistä, tämä myöskin toimi hyvin. Ensimmäisessä tasamaanoudossa Unski oli vähän pihalla, mutta kapularallin jälkeen oli oikein hyvin mukana ja vauhti löytyi. Hyppynouto oli tosi hyvä, perusasento varma ja palautus laukalla. A- noudossakaan ei huomautettavaa. Se teki varmaan elämänsä parhaan telinenoudot! Mii laiks Nauru