Sarin kanssa käväistiin eilen hukka-hallilla tekemässä agitemppuja. Mentiin Urhon kanssa ao:n tapaista rataa pikkupätkissä, en ole varma ihan kaikista hypyistä, onko ne tuossa oikein päin. Agilityksi sitä ei oikein voinut kutsua Silmänisku. Oli koivet niin solmussa. Kieli ulkona Milloin juoksin Urhon linjalle ja estin sen menon esteelle ja milloin sitten oma vauhti oli epälooginen, pysähdyin, hidastin tms. ennen estettä, jolloin Urho teki samoin. Kiertämistä pitäisi ruveta oikeasti harjoittelemaan, esim. kohta 6-7. Sari sai kyllä Urhon menemään, mutta minä en... Vinka meni saman pätkän kuin vettä vaan!

 1297326021_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Urholle tehtiin myös eteen irtoamista 3 hypyn sarjalla niin, että minun olisi pitänyt pysyä vähän kauempana johtimista. Kokeiltiin myös takanaleikkausta hyppy - putki yhdistelmällä. Yksittäisenä esteenä puomi. Tulipas siinä juostessa molemmille hiki!

Urho jaksoi alkupuoliskon ihan mukavasti, sitten alkoi vähän väsy painaa ja rupesi kiinnostamaan viereisen radan koirat + muut häiriöt jonkun verran. Kyllä se pystyi kuitenkin tekemään, mutta reagoi häiriöön voimakkaammin kuin normaalisti.