Pe

Urho alkaa olla jo tosi näppärä mies agilityssä! Laji tuntuu sopivan sille hyvin ja ilmoitinkin meidät jatkokurssille Nauru. Urho oli nyt hallissa koko tunnin ja se odotti jo tosi nätisti. Pari kertaa radalta karkasi koira, mutta pidin Urhoa silloin kontaktissa, niin ei häiriintynyt tästäkään. Hymy Ensimmäisellä kierroksella tehtiin hyppy -hyppy -mutkaputki. Urho odotti nätisti kahden hypyn takana, vaikka alkuun vähän epäilin, että malttaako istua niin pitkään. Toisella kierroksella tehtiin hyppy -pussi ja hyppy -hyppy - pussi, tässä karkasi ensin pussiin omia aikojaan, mutta tuli hyvin luokse ja otettiin luvan kanssa uudestaa. Kolmannella kierroksella otettiin mutkaputki - hyppy - hyppy - pussi ja viimeisella hyppy takaakiertona ja mutkaputki. Takaakierto vasemmalta on Urholle paljon helpompi, oikeaa ei meinaa hahmottaa, kun tottiksessa kaikki toiminta tapahtuu vasemmalla. Odotteluaikana opeteltiin rengasta, rengas oli vähän turhan matalalla Urholle, joten sillä ei ollut hypyn kanssa mitään tekemistä Silmänisku.

Su

Syksyn viimeiset hakutreenit lumisessa maastossa. Unskille kivat ja helpot treenit, Unski etsi 6 ukkoa. 2 ensimmäistä lähti keskilinjalta ja lähetin hieman edempää etsimään. Unski yllätti, eikä mennytkään jälkelle (polulle), vaan teki suorat pistot siitä, mistä lähetin. Loput 4 otettiin vaihtelevasti haamulla tai taputuksella (toiselle puolelle ei oikein näkynyt). Ilmaisut olivat kaikilta tosi hyvät ja Unski olisi etsinyt muutaman ukon lisää. Ensi keväänä pitäisi vähän pidentää treenirataa ja tehdä enemmän tyhjiä, jos vaikka joskus päästäis käymään kokeessa.

Urholle tehtiin 3 ukkoa haamulla suorapalkkana ja 1 ilmaisu alkuun. Ilmaisu oli ihan ok. Ensimmäisellä ukolla oli vähän arkaillut, mutta muut meni hyvin. Urho oli nyt paljon reippaampi kuin viimeksi. Jokaisella löydöllä Urho ehti ilmaisemaan. Sille on jäänyt takaraivoon ilmaiseminen, vaikka vähän jännittäisi. Jospa tämä taantuma olisi nyt jonkinlaista mörköikää. Mutta paljon parempaa taas kuin edellisellä kerralla, katsotaan mitä tauko ja ikä tekee Hymy