Eilen oli taas Urhon agit. Aloitettiin hyppyjumpalla. En nyt muista oliko siinä 5 vai 6 hyppyä peräjälkeen lyhyillä väleillä, mutta kummiskin. Koira jätettiin istumaan hyppyjonon toiseen päähän ja itse menin kutsumaan toisesta päästä. Urho tuli hirveällä vauhdilla, eikä vilkuillut hyppyjä. Kolmannella kerralla tämä kostautui, kun se juoksi päin rimaa (kannattaisiko vähän katsoa Silmänisku). Neljännellä kerralla tuli vähän hitaammin. Sitten vaihdettiin pallopalkkkaan, jolloin Urho päätti, että lyhyin reitti pallolle, on kiertää hyppyjono. Otettiin sitten pallopalkalla parin- kolmen hypyn päästä, jotta saatiin palkattua pallollakin.

Toisella erää tehtiin kontakteja. A:ta harjoiteltiin jo aikaisemminkin vähän. Ohjaaja jarrutti hihnalla ja itse naksautin + palkkasin. A:t ihan ok, ei kyllä jäänyt 2o2o asentoon kovin pitkäksi aikaa, mutta ehdin kuitenkin naksauttaa. Puomia mentiin useamman kerran ja puomilla loppuasennot paremmat, kun alastulo oli loivempi. Muutama oikein hieno. Urholla oli puomilla ihan mukavasti vauhtia, kun joutui itsekin aika reippaasti hölköttelemään vieressä.

Lopuksi katsottiin kotiläksynä ollut eteenmeno. Ensin yhdeltä hypyltä lähetys ruokakipolle ja sitten kahdelta, ei ongelmaa Nauru. Lopuksi pikkurata: hyppy-muuri- hyppy-mutkaputki. Ensimmäisellä kerralla en saanut Urhoa taittumaan muurin jälkeiselle hypylle, juoksentelin varmaan jotenkin kummasti, ohjasin kuitenkin putkeen, josta palkka. Otettiin uusintana niin, että lähdettiin muurin kohdalta. Tässä juoksin itse vähän päin koiraa putken kohdalla, jolloin meinasi mennä ohi. Sain kuitenkin menemään putkeen. Seuraavan kerran kotiläksyksi saatiin haltuunotto.

Urholla oli taas hurjan hauskaa! Se myös esitti agiharjoituksissa parasta seuraamistaan ja hienoa kontaktia. Agin varjolla voidaankin viedä tottisasioitakin eteenpäin, eikä Urho edes huomaa... Silmänisku Hallinta on parantunut noin yleisesti ja Urholla alkaa olla hyvä motivaatio tekemiseen, se pystyy keskittymään itse asiaan, vaikka se rekisteröi kaiken ympärillä tapahtuvan.