Eilen harjoiteltiin kosketusalustaa ensimmäistä kertaa. Unskin kriteerinä oli koskea alustaa tassulla. Unski on opetettu koskemaan asioita kuonolla, joten tassu osoittautui hankalaksi. Putkiaivo ei meinannut millään keksiä miten naksun saa. Unski kanteli alustaa ja tökki sitä kuonolla. Yritin vaan aina ehtiä naksauttamaan siitä, kun se haroi alustaa tassulla. Lopetettiin sen jälkeen, kun näytti, että pienen porokoiran herneet alkoivat raksuttaa oikeaan suuntaan. Unskin naksuhommassa huomaa muutenkin sen, että naksu on tullut kuvioihin aika myöhään ja että naksua on käytetty enemmänkin vahvistamiseen, kuin uuden oppimiseen.

Urho sai koskea alustaa miten vaan. Muutaman kerran se koski alustaa vahingossa, josta sain naksautettua. Urho tarjosi alkuun maahan menoa, kun sitä on viimeisimmäksi harjoiteltu. Äkkiä se kuitenkin hoksasi, että alusta on se juttu. Urho läpsi alustaa tassuilla ja välillä tökkäsi kuonolla. Naksutin aina, kun Urho koski alustaa. Seuraavalla kerralla voin naksuttaa vain tassuosumat Nauru Urholla oli kivaa!

Pontso harjoitteli myös kosketusalustaa. Pontsolle naksuttelin siitä, että se koski alustaa kuonolla. Se keksi tosi äkkiä ja tökki alustaa koko ajan nakin toivossa. Pontso on kyllä tosi noheva!