Uskaltauduin eilen kentälle tottistelemaan Unskin kanssa. Otettiin alkuun seuraamista, jäävät ja seuraamista esteiden luona. Seurasi hyvässä kontaktissa ja aktiivisesti. Tein melko pitkän pätkän, jossa paljon käännöksiä ja pysähdyksiä. Supernopeat jäävät ja vielä pikkupätkä seuraamista esteiden ympärillä, tämäkin tosi rentoa ja hyvässä kontaktissa. Tästä hyppyesteelle, joka tehtiin tennispallopatukalla, tosi hieno! A-esteen jouduin uusimaan, kun heitin melkein hyppyesteen taakse ja Unski tuli hypyn kautta takaisin. Uusinnassa Unski oli ihan täpinöissään ja tosi hyvä suoritus molempiin suuntiin. En voinut vastustaa kiusausta ja otin vielä hyppynoudon kapulalla, kun "lelu" -suoritukset oli niin hyvät. Kapulalla oli ihan yhtä hyvä. Sitten pikkuseuraaminen esteen lähellä, tämäkin tosi hyvässä kontaktissa. Loppuun eteenmeno. Iso askel meille, kun saatiin kentällä samanlaiset suoritukset kuin kotona Nauru Jäi ihan superhyvä mieli! Kyllä se vaan on kesän vääntäminen kannattanut! Eilenkin Unski oli ihan hiljaa lukuunottamatta muutamaa haukahdusta, kun hetsasin eteenmenoon. Hymy

Urholle kotitottista. Seuraamisia + maahanmenoa. Maahanmeno on tosi epävarma ja vaatii avun. Käsky on Urholle epäselvä. Seuraamispätkät olivat hyviä ja Urho jopa istuu omatoimisesti, kun pysähdytään (istuminen muutenkin on ihan ok). Lopuksi hyppyeste, joka on Urhon mielestä huippu! Paikallaoloa pitäisi vähän ruveta treenailemaan, se on jotenkin jäänyt ihan kokonaan ohjelmasta.

Tiistain hakuilut

Urholle 4 pistoa, 3 haamua ja yksi taputus, maalimiehet olivat 50-70metrissä, suorapalkalla ja kutsuin Urhon keskilinjalle, sen jälkeen kun oli syönyt sapuskat maalimiehellä. Urho eteni tosi hienosti ja niin suoraan kuin maaston puolesta oli mahdollista. Tosi hieno! Lopuksi otettiin ilmaisuharjoitus, lähetin Urhon maalimiehelle johonkin 5 metrin päähän. Urho aloitti haukun nopeasti ja haukkui maalimiestä eikä minua. Hyvä juttu! Nauru Urho voisi kyllä toimia aika hyvin rullallakin, mutta yritetään nyt vielä toistaiseksi rakentaa sille kunnon haukkuilmaisu.

Unskille 6 ukkoa, 4 ensimmäistä ilman apuja, viidennellä taputus ja 6. jänis, koko hoito risteilynä, eli en mennyt yhteenkään paikalle vaan kutsuin koiran keskilinjalle. Neljä ensimmäistä ukkoa oli 70-80 metrissä, loput lähempänä. Maasto oli melkoisen raskas, mutta keli oli onneksi viileä. Ensimmäinen ukko löytyi oikeasta etukulmasta jostain 80 metristä, lyhyt ilmaisu ja kutsuin koiran keskilinjalle, tästä lähetys vasemmalle. Ei noussut ensimmäisellä kerralla (eikä ehkä toisellakaan) riittävän ylös, vasemmalla oli ensin pieni notko, jonka jälkeen koiran piti nousta harjua ylös (jyrkkä) ja jonkun verran ukon yläpuolelle, jotta koiran oli mahdollista saada haju. Kolmannella pistolla meni riittävän ylös ja ukko löytyi. Kolmas ukko taas oikealla kaukana. Lähti kaartamaan melkein heti lähetyksen jälkeen jyrkästi vasemmalle. Huusin takaisin ja lähetin uudestaan kohdasta, josta lähti kaartamaan. Toisella lähetyksellä meni suoraan loppuun asti. 4. ukko taas oikealla rinteessä, tänne upposi hyvin ekalla yrityksellä. Loppuun sitten huvit. Unski olisi jaksanut tehdä vielä hommia.

Onnistunut treeni, vaikka ensimmäinen vasen teetti vähän töitä. Risteilyä pitäisi tehdä useammin. Pitäisi myöskin aina puuttua, jos lähtee pistolla kaartamaan jo ennen aikojaan, eikä hyväksyä semmoisia serpentiiniversioita. Maasto pitää kuitenkin ottaa huomioon, aina ei vaan pääse luotisuoraan.