Unskin kanssa on tehty paikallaoloja, joista osa on ollut tosi hienoja ja huonoimmatkin välttäviä! Paljon parempaan suuntaan Nauru Kävin eilen kentällä ottamassa esteitä ja pikkuseuraamisia. Alkuun seuraamisia + käännöksiä, nämä ok. Jäävät hyvät. Mentiin ensin hyppyesteelle (90cm este). Haukahti perusasennossa, pieni väistö heittoliikkeellä, mutta lähti hyvällä innolla esteen yli. Kapula hukkui 15cm korkeaan apilikkoon, mutta löytyi kuitenkin ja hyvä palautus. Kapula hukkui myös A-esteellä, mutta muuten ei huomautettavaa. Loppuun eteenmeno.

Illalla tehtiin käännöksiä ja Unski oli oikein skarppina. Jääviä arpo hiukan ja niitä varmisteltiin jonkun aikaa. Tehtiin ensi pallolla, mutta osumatarkkuus kärsi jonkun verran. Kaverilla seisoi silmät päässä ja kaikki herneet keskittyi vain pallon saamiseen, ei niinkään siihen, että kuinka sen voi saadaa. Makupalalla oli vähempi kierroksia ja onnistumisprosentti parempi Hymy Aamulla ennen töihin lähtöä yhdet jäävät, ensin istuminen ja sitten maahanmeno; tosi hyvät!

Urhon kanssa tehtiin perusasentoa, pikkuseuraamista ja käännöksiä. Käännöksiä tehdessä karkasi takana olevalle hyppyesteelle; ensin oli koira vierellä (lihapullaimussa) ja sitten se olikin jo hyppyesteen toisella puolella Kieli ulkona Käytin hyppyä sitten palkkana, kun jaksoi ensin hetken keskittyä. Ei tule kyllä heti mieleen, mistä se olisi keksinyt, että hyppyeste on niin ihana, kun ei se sitä ole elämässään hypännyt kuin muutaman kerran...