Kuukauden aikana on puuhailtu paljon kaikenlaista ja oltu myös totaalilevossa. Neljät hakutreenit on jääneet päivittämättä; kaksi kisarataa, yksi esineruutu + ilmaisutreeni ja yksi vapaaetsintä. Kaikki on menneet ihan mukavasti, tarkemmin vain eilisestä radasta. Eilen taas kisanomainen rata, 3 ukkoa jossain radalla, meitä ei ollut kuin 4 koko treeneissä, niin ei jäänyt ketään avustamaankaan. 1. pisto vasemmalle, Unski upposi n 30 metriin, josta lähti kaartamaan kohti takakulmaa nokka pystyssä. Huutelin enemmän ja vähemmän voimakkaasti (mutta en ajoissa), ja Unski sitten ilmaisi ekan ukon vasemmasta takakulmasta. 2. pisto oikealle. Teki luotisuoran piston kulmaan, vähän joutui siellä tarkentamaan, maalimies oli pari metriä kulman takana, mutta se ei haitannut. Sitten lähetys taas vasempaan etukulmaan, kun halusin että oikeasti tarkistaa kulman. Teki hyvän ja suoran piston ihan kulmaan saakka, mutta eihän siellä ketään ollut, eli kyllä Unski tiesi sen jo ekalla kerralla, minä vaan en sitä uskonut Silmänisku, mutta jokatapauksessa molemmat kulmat nyt oikeasti tarkistettu ja vasemmanpuoleinen alue käytännössä loppuun saakka. Sitten lähetys oikealle suurinpiirtein alueen puolivälistä. Unski meni ehkä johonkin 30metriin, josta lähti taas kohti takakulmaa ja bongasi sieltä viimeisen ukon. Ainakin tämän treenin perusteella Unski menee suoraan ja syvälle jos on aihetta, mutta menee kyllä hajun mukana niin kauas, että ukko löytyy. Otettiin sitten lopuksi vielä yksi jänis mielenvirkeydeksi.

Tottiksissa ollaan tehty vähän kaikenlaista, eteenmeno on tehty melkein joka treeneissä, jotta Unskille jäisi sellainen mielikuva, että treenit päättyy eteenmenoon. Eteenmeno sujuu mukavasti, palkka on ollut yhtä kertaa lukuunottamatta näkösällä (sankon päällä), juoksee hyvällä laukalla suoraan ja aina kentän laitaan asti. Myös noutoja on tehty, hyppynoudossa on tullut vähän takapakkia, kun olen viskonut kapulaa hyvällä menestyksellä esteeseen lukuisia kertoja. Unski tekee kyllä hyppynoudon (koko liikkeen), mutta väistää minua heittotilanteessa... Pitäisi nyt vaan itse saada heitettyä kunnolla, ettei joka toinen heitto osuisi esteeseen. Olenkin harjoitellut itsekseni pelkkää kapulan heittämistä, että voi jotkut asiat aina mennä turhan vaikeiksi! Huuto Vielä pitäisi tällä viikolla tehdä henkilöryhmä ja ampua Unskille muutaman kerran.

Ja yksi asia mikä on taas unohtunut ihan kokonaan, niin on vire kentälle mennessä. Olen vaan mennyt Unskin kanssa kentälle niin, että se on saanut kuseksia ja touhuta kaikenlaista matkalla, sen vuoksi olen joutunut tekemään jonkun verran hommia, että saa sen hyvään vireeseen. Nyt sit on muutaman kerran kiinnitetty erityistä huomiota kentällemenovireeseen ja kentällä on ihan eri koira! Miten voi tämmöiset itsestään selvät asiat aina unohtua... Kyllä huomaa, että on tullut itsestään huseerattua jo jonkun aikaa, kun alkaa kaikki unohtua. Onneksi on vielä tälle syksylle muutama ohjattu tottis jäljellä, niin palautuu taas itsellekin asiat mieleen.