Urho pääsi palleistaan eroon reipas viikko sitten ja ainakin vielä viikko parannellaan haavaa, ennen kuin voi ajatella agiin menemistä. Urho ei omasta mielestään ole kipeä, mutta leikkaushaavan ympärysiho on tulehtunut. Ilmeisesti silpaisivat karvanleikkuukoneella vähän enemmän kuin olisi tarvinnut... No mutta paranee se kumminkin jossain vaiheessa!

Armin kanssa aloitettiin viikko sitten ilmaisujen treenaaminen. Alkuun en meinannut saada siitä ääntä millään, mutta kyllä se sieltä tuli! Nyt haukkuu pieniä sarjoja myös ilman tolppaa, kun on jo aavistus, että mitä pitäisi tehdä.

Pari viikkoa sitten treffailtiin Armin siskotyttöjä Suonenjoella. Kuvattiin samalla tottisvideot kaikista tyttäristä. Videon kuvaaminen jännitti minua jostain syystä ihan hillittömästi ja olemus on kuin tönkkösuolatulla muikulla Silmänisku. Opettavaista se kumminkin oli ja pitää kuvailla enemmän jatkossa. Ei vaan ole toista niin raadollista konstia huomata omia virheitään, ei jätä paljon varaa selittelylle! Kieli ulkona  Jotain pikkujuttuja olen jo onneksi onnistunut omassa käytöksessä korjaamaan, joten toivotaan parannusta seuraavaan videoon. Hymy Kokoajan yritetään mennä eteenpäin. Takapäänkäyttö ja perusasennon hahmottaminen on jo paljon parempaa kuin videolla, samoin jäävissä pysyminen.

Unski on puuhastellut pihatottiksia, kyllä se kotona osaa Kieli ulkona