Perjantaina pidettiin huilipäivä ja lauantaina jatkettiin taas treenejä. Lauantaina katsottiin käännökset; vasemmalle hieman väljä, oikealle ja ympäri hyviä, sekä jäävät. Liikkeestä istuminen on nopea ja varma. Liikkeestä maahanmeno oli unohtunut ihan totaalisesti. Menee kuitenkin suht rivakasti "maahan"käskyllä, mutta ei supernopeasti, kuten unohtuneella "maa" -käskyllä. Menee kuitenkin siis ihan vauhdikkaasti maahan. Luoksetulo on myös nopea. Pitää vielä viikolla naksutella eteenistumista, sekä noudon loppuasentoa.

Tänään tehtiin noutoja ja eteenmeno. Aamulla mentiin jo ennen yhdeksää lähikentälle. Vein eteenmenopalkan (ruokakuppi valkean sankon päällä) valmiiksi kentän toiseen päähän Unskin odottaessa parkkipaikalla autossa (ei näköyhteyttä). Hain Unskin ja matkalla naksuteltiin kontaktista, kentälle meno oli ihan hyvä. Ensin Unski meni esteen ilman kapulaa. Sitten perusasentoon, mitä ei tapahtunut, mutta laitoin Unskin vähän taaemmas istumaan, ajattelin että ei tehdä siitä nyt ongelmaa. Nakkasin kapulan yli ja Unski lähtii käskystä kiipeämään, palautus myös hyvä ja nopea. Lähdön perusasento (sen puuttuminen) jäi sen verran harmittamaan, että otettiin muutama perusasento, ja toimi hyvin! Eikä häirinnyt kapulan heittäminen enää. Tämän jälkeen eteenmeno. Tiesi, että nyt tulee eteenmeno, mutta seuraaminen pysyi kuitenkin hanskassa, alkaa helposti edistää... Palkalle lähtö nopea ja suora, jes!

Iltapäivällä uudestaan kentälle, tarkoituksena tehdä hyppynouto niin, että Unski pysyy vierellä kapulaa viskattaessa. Joku oli hinannut sopivasti kentälle harjoitusesteen, joten päätin, että tehdään hyppy siitä. Oli kerrankin sellainen este, mihin en ollut kapulaa vielä ehtinyt heittämään Silmänisku. Unski tuli hienosti perusasentoon ja pysyi kuin naulattu kapulan heiton ajan. Lähti myös käskyllä hyppäämään ja palautti hienosti! Voi että helpotti!. Unskille palkka suorituksesta ja sitten autolle, jossa iltaruoka odottamassa. Nyt ei sit tehdä enää mitään erikoista tulevalla viikolla. Huomenna hakutreenit, jossa tarkoitus tehdä vaan etukulmat. Jossain välissä vähän jotain naksuttelua, mutta lähinnä vaan huilia ja lenkkeilyä! Ilmeisesti Unskin suurin estejumi on liittynyt nimenomaan niihin esteisiin, mihin olen kapulaa viskonut, koska sille vieras este ei aiheuttanut minkäänlaisia tuntemuksia. Jospa se olisi näin. Nauru