Torstaina Urholle pieni hakutreeni, aiheena ekat pistot taputusavulla. Urho oli käynyt ennen hakutreenejä lenkillä ja syönyt, joten ei ihan parhaat lähtökohdat treeneihin Silmänisku (minun ei ollut tarkoitus ottaa omia koiria lainankaan, vaan olin menossa pelkästään maalimieheksi.) Urho eteni taputuksen kuultuaan reippaasti ja haukku alkoi hyvin. Ekalta ukolta aika pitkä ilmaisu ja viihtyi ukolla hyvin. Toisellekin eteni reippaasti, mutta siellä sai maalimies tehdä vähän hommia, että sai Urhon pysymään. Oikein hyvä kuitenkin!

Unski on vaan tottistellut. Lauantaina kävin lähikentällä ottamassa esteitä ja eteenmenon. Vein ihan ensin eteenmenopalkan kentän päähän ja Unski näki tämän takakontista (ajoin auton kentän reunaan laiskuuttani...) Palkan näkemisen seurauksena alkuseuraamiset olivat ihan järkyttäviä. Unski edisti ja meuhkasi kaikin tavoin, oli siis menossa palkalle. Jonkun ajan kuluttua (kun aikamme hangattiin) palasi taas normaaleille kierroksille ja pystyi vähän keskittymään itse asiaan ja saatin ihan hyvä pätkät aikaiseksi. Tästä esteille, jotka tehtiin ilman noutoa. Ensimmäisellä hypyllä vähän epäröi, mutta sen jälkeen meni hyvällä innolla sekä hyppyä, että A:ta. A:n jälkeen eteenmenoon. Lähetin eteenmenoon keskeltä kenttää ja U lähti kaartamaan kentän laitaan (on muuten tullut aina lähetettyä laitaa pitkin...), mutta oikaisi sitten palkalle. Loppuun vähän palloleikkejä.

Eilen kotona taas estenoutoa. Teki hienosti 90cm esteellä koko noudon, ei ahdistuksia. Kerran kiersi esteen palautuksessa, kun heitin melkein 2metriä esteen sivuun, otettiin loppuun vielä yksi palautus siitä johtuen. Palkkasin kyllä kiertämisenkin. Pääasia, että hyppää edes mennessä. Loppuun eteenmenoa maahanmenon kanssa. Markku tuli avustamaan. Ensin kaksi maahan -käskyllä ja kolmas läpijuoksuna. Molemmilla käskytyskerroilla tarvittiin kaksi käskyä, mutta olisi yksikin saattanut riittää, jos olisin vähän odottanut. Ihan hyvät kuitenkin, tuon enempää ei taideta niitä harjoitella....  Ilmoitin Unskin kokeeseen parin viikon päähän, mutta katsellaan nyt, että mennäänkö Hymy