Päivitystiheys on kokenut melkoisen laskun, ei vaan tahdo saada aikaiseksi. Eipä olla kyllä kummoisia tehtykään Kieli ulkona. Urho on käynyt muutamissa hakutreeneissä ja edelleen saman ongelmat kuin ennenkin: maalimiesmotivaatiossa on puutteita. Muuten se touhuaa ihan mukavasti. Hymy No ei oteta ressiä, Urholle jälki on selvästi hauskempaa, niin voidaan aivan hyvin tehdä sitä. Urho on tehnyt pellolle pari jälkeä, ensimmäinen oli sirpin muotoinen, ehken 100m. Oli tosi hieno jälki! Toinen oli mutkainen, ehken 200m. Tämäkin ihan ok, saattoi yhdessä mutkassa vähän oikaista, mutta en voi sanoa varmaksi. Teki muutaman kerran selvän hukan, mutta etsi itsensä takaisin jäljelle.

Molemmat teki myös esineruutua pellolla, alue oli n, 20mx60m. Unskille vein kolme valmiiksi, joista kaksi oli tarkoitus nostaa. Unski työskenteli hyvin ja toi molemmat ripeästi. Urholle jäi siis yksi esine valmiiksi. Joutui tarkentamaan pitkään, kun tietenniin siellä oli hajut myös Unskin esineistä, joten olisi ollut reilua, jos Urholla olisi ollut kolme esinettä samoilla paikoilla... Nosti kuitenkin, kun aikansa etsi. Menin Urhoa pellolle vastaan ja tiputin palatessa yhden esineen n. puoleen väliin aluetta. Urho etsi esinettä aktiivisesti ja palautti nopeasti, paljon parempi siis!

Viime viikolla käytiin Hertan ja Mari-Liisan kanssa tokoilemassa Pirtissä. Urho oli selvästi mennyt eteenpäin ja olin kyllä tosi iloinen! Urho teki sivulle siirtymisiä, seuraamisen täyskäännöstä ja kontaktia häiriön alla, loppuaika leikittiin. Unski oli kokeen jälkeisissä tunnelmissa. Möykkää enempi kuin laki sallii. Tehtiin aika paljon hommia, että saatiin se hiljaiseksi. Saatiin volyymia pienemmäksi ja seuraamisissa oli hyvä tunnelma, kierroksia paikoitellen ehkä vähän liikaa. Unskin kanssa pidetään ensi kesänä välikesä. Harrastellaan omaksi iloksi, mutta ilman koetavoitteita. Unski ehtii kyllä kokeisiin vanhoilla päivilläänkin, jos siltä tuntuu. Koesuorituksissa näkyy meidän koulutushistoria eli Unskilla ei ole kunnon pohjia ja sillä on työkalupakillinen virheitä, mistä valita.

Viikonloppuna käytiin katsomassa vääränrotuisten mestiksiä. Vielä joutuu odottelemaan tovin, ennen kuin tietää mitään varmaksi. Toivottavasti ultrassa näkyisi pentuja ja syntyisi ainakin 2 narttua! Sen verran oli mukavat vanhemmat, että väkisinkin innostuu! Jäitä hattuun...

Urho sai luonnetestipaikan lokakuun lopulle!