Su (1.5) hakuiltiin Siilinjärvellä. Unski teki 2 pistoa, molemmat maalimiehet lähtivät keskilinalta yhtäaikaa, joten toiselle pidempi mielikuva. Molemmat "suorapalkalla", eli heti kun vaan ehti palkata. Urho etsi 3 haamua pallopalkalla ja menin aina paikanpäälle, jotta ei tulisi liikaa leikkiä. Haun jälkeen pienet muistuttelutottikset. Ei mitenkään säväyttävää (Unski), mutta teki kumminkin.

Maanantaina alkoi Urhon kisavalmiiden agiryhmä. Uusi ryhmä vaikutti oikein mukavalle ja ohjaajat myös. Tuskin haittaa, vaikka ei olla lainkaan muiden tasolla, tehdään se mitä osataan ja pystytään. Ensimmäisissä treeneissä tehtiin pientä rataa, Urho oli ulkoradalla oikein vauhdikas ja pysyi hyvin hanskassa, vaikka autojen luona (kohtuullisen lähellä meidän mittapuun mukaan) touhusi vuoroaan odottelevat koirat. Oikein kiva!

Keskiviikkona käytiin Hirvilahdessa tottistelemassa. Urho teki ensimmäistä kertaa ikinä eteenmenon vieraassa paikasa, ihan ok. Unski teki hauskoja juttuja ja sillä oli kivaa, ehkä vähän liiankin. Silmänisku

Torstain hakutreenit jäi väliin, kun olin itse kipeä (vieläkin). Viikonloppuna juhlitaan äitejä ja poljetaan pyörällä, jos lentsu paranee.