Maanantaina aloitettiin pihatottiksilla. Unski hyppeli metrin pk -estettä edestakaisin pallopalkalla ja teki pallonoutoja 90cm esteellä. Perusasentoja esteellä harjoiteltiin myös, sekä odottamista. Loppuun luoksetulo läpijuoksuna.

Urho teki keppejä. Kyllä se etäisesti pujottelua muistuttaa, vauhtia saisi olla vähän vähemmän, jotta löytyisi jonkunlainen rytmi. Hyppyytin 90cm pk-esteellä edestakaisin pallopalkalla, tehtiin pitkästä aikaa pitkä seuraaminen, joku 30 askelta, sisälsi yhden käännöksen oikeaan ja yhden vasempaa, sekä yksi vähän lyhyempi, joku 15-20 askelta. Kepit + hypyt nostatti sen verran, että virtaa riitti hyvin loppuun saakka. Tehtiin myös luoksetulon loppuasentoja ja luoksetulo läpijuoksuna.

Tiistaina Urho kävi agilityilemässä Sorsasalossa. Meidän vuorolla tuli vettä taivaan täydeltä (hyvä, että eteensä näki...) ja treenit lopetettiinkin siihen (joku urhea käväisi tekemässä vielä kepit). Radalla olisi ollut 23 estettä, mutta ehdittiin mennä vaan alkupätkää, 13 estettä. Rata alkoi renkaalla, Urhollekin maxi -korkuinen. Hyvin meni joka kerta renkaasta, eikä muista väleistä, meni myös renkaasta, vaikka ohjasin itse sivusta. Radalla oli pakkovalssi -kohta, jota hinkattiin muutaman kerran, kun olin itse sohimassa käännöksiä liian aikaiseen, muuten menikin ihan hyvin. Urholla oli taas hyvin virtaa, eikä sade haitannut lainkaan. Patukka oli edelleen hurjan hyvä palkka.