Oltiin taasen eilen hallilla tottistelemassa. Urho aloitti tällä kertaa. Urhon kanssa tehtiin ensin perusasentoa ja seuraamista. Urholla pysyy kontakti mukavasti, tehtiin ihan pieniä pätkiä vauhdista ja muutama myös perusasennosta. Maahamenot teki pelkällä käskyllä!  Nauru Kyllä sinne pikkupojan päähän vähitellen tarttuu sanatkin. Ekan satsin loppuun luoksetuloja pari kappaletta. Urho oli oikein innokas! Toisella kierroksella Urho teki pari seuraamispätkää ja agiesteitä. Urho meni puomin kolme kertaa ohjatusti ja kerran omia aikojaan Kieli ulkona, putkea mentiin myös sekä keinu ensimmäistä kertaa. Urhoa ei keinu ahdistanut, häntä vaan heilui keinun päässä. Ensimmäinen tehtiin läpijuoksuna ja kaksi muuta kertaa niin, että Urho meni keinun päähän ja keinua keinutettiin ylös ja alas. Urholla oli tosi hauskaa!

Unski teki ensin seuraamista ja käännöksiä patukkapalkalla. Ekaan palkkaukseen saakka oli pientä miilustelua, mutta sitten meni tosi hyvin ja napakasti. Tehtiin 2X liikkeestä maahan, meni molemmilla kerroilla hyvin maahan. Minulla kuulemma käsi pysähtyy kävellessä, toisella kerralla yritin keskittyä käden heiluttamiseen, mutta siitä huolimatta se pysähtyy hetkeksi. Pitäisi joskus ottaa videolle niin näkisi, että mitä kaikkea sitä oikein itse touhuaakaan!

Toisella kierroksella Unskin kanssa tehtiin noutoa. Muutaman kerran kapulaa maasta ja sit hyppynoutoa. Kaksi ensimmäistä kertaa tehtiin niin, että minä pakenin ja viimeinen kerta niin, että Sari juoksi kapulan kanssa karkuun. Unskilla oli koko ajan hyvin vauhtia ja meni laukalla molempiin suuntiin. Loppuun paikallaolo. Unski nousi ihan hirveästi, kun seuruutin sen paikkamakuuseen ja se oli ihan täpinöissään perusasennossa (ei olisi pitänyt olla). Jätin sen maahan ja menin jonkun matkan päähän seisomaan. Unski haukahti pari kertaa komentavaan sävyyn ja huomautin sille siitä. Tämän jälkeen oli ihan hiljaa. Unski rauhoittuu hyvin alun jälkeen, mutta valmistelussa on jotain nyt pielessä, kun se on alkuun ihan väärässä mielialassa ja käy turhan korkeilla kierroksilla. Alussa pitäisi saada kerrottua Unskille paremmin, että nyt seuraa paikallaolo, eikä mikään temppusarja. Pitäisi saada Unski rauhoittumaan jo perusasennossa ja paikallaoloon viennissä. Kun tultiin "kentältä" pois, tein Unskin kanssa vielä ihan pienen paikallaolopätkän ilman seuruuttamista. Tässä oli oikein levollinen ja ei päästänyt pihaustakaan. Hyvät treenit kuitenkin! Unskin on nyt huomattavasti hiljaisempi kuin aiemmin. On nyt ainakin tilapäisesti menty parempaan suuntaan Silmänisku