Perjantaina käväistiin taas ACE:n kurssilla. Nyt oli huomattavasti paljon mukavampi olo, kun ohjaajia oikeasti ohjeistettiin pitämään koiransa kurissa toisten vuorolla Silmänisku (viimeksi oli melko vallatonta...). 

Urho aloitti hyppy + putki yhdistelmällä, tämä tehtiin myös seuraavalla kierroksella, mutta silloin takaaleikkauksella. Kolmannella kierroksella tehtiin mutkaputkea, neljännellä pussia ja viimeisellä hyppy + mutkaputki. Hyppy + putki yhdistelmissä Urho jäi oikein hienosti istumaan hypyn taakse ja malttoi pysyä siellä hyppy -käskyyn saakka (ehdin itse esteen toiselle puolelle ja pystyin hetken odottamaan). Hymy 

Parin ensimmäisen kierroksen välillä vein Urhon autoon ja toin hallinnassa kentälle. Tämä toimi hyvin. Loppuajan Urho odotteli hallissa, kun löydettiin mukava kolonen meille. Urho oli rauhallisesti ja oikein taitava! Esteillä sillä oli hirmuisesti intoa, mutta karkasi helposti takaisin esteelle palkan jälkeen. Kyllä se Urho pian hoksaa, että palkan saa vain luvan kanssa suoritetuista esteistä Kieli ulkona. Muuten se oli hyvin hallinnassa ja teki hyvää yhteistyötä Nauru.