Eilen illalla treenattiin hakua pienellä porukalla. Maasto oli todella peitteinen. Keskilinjan oikeanpuoleinen alue oli vatukkoa ensimmäiset 30 -40 metriä, jonka jälkeen vähän helpotti. Toisella puolella oli enemmän metsänoloinen maasto, mutta jonkin verran heinikkoa ja aluskasvillisuutta. Tuuli oli lähes koko alueella tyyni, vatukon takana ilma liikkui vähän, muuta muualla ei ollenkaan.

Unskille viisi pistoa, ei tyhjää tällä kertaa. Ensin molemmat etukulmat. Ykkönen oli vatukon takana vajaassa 50 metrissä. Tarkoitus oli saada Unski etenemään vatukon toiselle puolelle, koska aiemmin tuolla maastossa monet pysähtyivät vatukkoon, kun siellä ei haju liiku minnekään. Unski rynnisti vatukon läpi, jonka jälkeen se sai hajun maalimiehestä. Toinen mm oli rannassa, irtosi sinnekin hyvin ja perään hyvä ilmaisu. Kolmas maalimies oli taas vatukossa, tällä kertaa taputuksella. Taputus tuli hieman etukäteen; olin juottamassa koiraa keskilinjalla. Unskihan sinkosi siitä metsään silmät kiiluen, mutta tuli kuitenkin käskystä pois, kun en mitään lupaa antanut lähteä. Käveltiin Unskin kanssa keskilinjaa eteenpäin, josta sitten lähetys maalimiehelle. Motivaatio oli ainakin kohdallaan Silmänisku Neljäs mm oli yliheittona. Tehtiin ensimmäistä kertaa niin, että yliheitosta mm ei ollutkaan haamu. Yliheitosta Unski nousi keskilinjalle kiven päälle seisomaan ja katsoi ihan tyhmänä, että ei siellä ole ketään. Sanoin sille muutaman kerran "ukko", niin lähti kuitenkin ihan hyvällä innolla etsimään. Joutui tekemään hommia aika pitkään. Maalimies oli hyvin piilossa ja ei minkäänlaista tuulenvirettä apuna. Maalimies löytyi kuitenkin ja minusta suoritus oli ihan hyvä, siihen nähden, että Unski oli niin tottunut haamuun. Viimeinen ukko oli pakeneva jänis. Jänis oli piilossa lähetysvaiheessa ja sinkosi juoksemaan sen jälkeen kun Unski oli lähetetty. Unski näki kun jänis lähti piilolle (palatessaan edelliseltä ukolta), mutta ei se haitannut. Viimeiseltäkin ukolta hyvät ilmaisut.

Ilmaisut olivat koko treenin ajan hyvät. Jaksoi haukkua hyvin vielä viimeiselläkin, vaikka oli kuuma. Mitään superpitkiä ilmaisuja ei kuitenkaan otettu. Juotin Unskia pari kertaa keskilinjalla ja se jopa joi, tämä ehkä osaltaan auttoi ilmaisuihin, kun ei tarvinnut kuivalla kurkulla köhistä.  Hyvät treenit!