Unski tuurasi Urhoa pari viikkoa sitten (5.4) agilityssä. Urho oli tassuvamman vuoksi estynyt agilityilemään. Tassuvamman se sai ottelusta Pontson kanssa, samaisesta ottelusta sain myös itse tassuvamman. Unskilla oli agilityssä oikein hauskaa, se ei oikein osannut, mutta yritti siitäkin edestä Nauru

Keskiviikkona 6.4. käytiin kultsutyttöjen luona ilmaisuharjoituksissa. Urho ilmaisi pallopalkalla ihan mukavasti, joten eiköhän se siitä. Unskilla oli ensimmäisessä aivan liian paljon virtaa, mikä näkyi vaikka minkälaisena oheispuuhasteluna. Toisen ukon ilmaisu oli vallan korrekti ja hyvän kuuloinen.

Lauantaina 9.4. käväistiin seurailemassa tottiksia. Itse en yksikätisenä oikein voinut tehdä mitään kummoisia, niin Unski pääsi vaan vähän hömpöttelemään.

12.6. agility jäi väliin oman tassuvamman vuoksi.

Eilen (17.4) rupesi olemaan jo käsi paremmassa kunnossa ja sairasloma sairastettu. Unski teki tasamaanoudon ja hyppynoudon. Molemmat ihan ok.  Hyppynoudon takaisinhypyssä vähän arpoi, kun kapula jäi ihan esteen taakse, tuli kuitenkin hypyn kautta takaisin. Vein eteenmenopalkan paikalleen ja tehtiin pieni seuraaminen esteen ympäri + eteenmeno. Heittelin Unskille palloa (kahdella pallolla), jonkun aikaa. Otettiin pieni seuraaminen, jossa nojasi ja poiketti, kun oli niiin paljon virtaa, jäävät ok.

Urho teki alkuun pikkujuttuja purkkipalkalla eli vietiin nami yhdessä purkkiin, tehtiin vähän kauempana jotain, josta vapautus purkille. Tämä toimii palkkausmuotona Urholla aika hyvin. Tarkoitus on tehdä jatkossa samaa myös lelulla. Urhon oli vähän hankala keskittyä, kun Markku mallaili autoa tulevaan (toistaiseksi kuvitteelliseen) autotalliin. Siirryttiin rauhallisemmalle paikalle, missä tehtiin seuraamista imuttamalla namilla ja palloseuraamista. Nämä molemmat tosi hyviä. Tehtiin myös istu - maahan -seiso -juttuja paikoillaan ja eri järjestyksissä. Lopuksi Urhokin sai juoksennella pallojen perässä. Urholta oikein kiva pätkä Hymy.