Taas on jäänyt treenipäivitykset tekemättä... Unski on viimeaikoina lähinnä harrastanut Tarran astumista, mutta välillä sentään jotain muutakin. Unski on nyt astunut Tarran 3., 5., 7. ja 9. elokuuta, ei pitäisi jäädä ainakaan siitä kiinni Silmänisku 

Unski kävi heinäkuun viimeinen päivä hakuilemassa Jänneniemellä. Ensimmäinen ukko oikeassa etukulmassa umpparissa, pitkä ilmaisu, ei palkkaa. Toinen ukko vasemmalla etukulmassa, aika lähellä maakuopassa. Jonkun mittainen ilmaisu, ei taaskaan palkkaa. Kolmas oikealla keskellä n. 50 metrissä. Lyhyt haukku ja palkka. Unski lähti kolmoselle hippulat vinkuen tyyliin "nyt mulle sitä ruokaa!!!". Nelonen oli jänis lyhkäsellä haukulla. Vitonen peräänjuoksu, tässä piti olla pitkä ilmaisu, mutta maalimies palkkasi vahingossa suoraan. Otettiin vielä pallopalkalla kutonen, jotta saadaan ilmaisu mukaan. Unskilla oli tosi hauskaa, vaikkei alkuun tullut palkkaa. Ei vaikuttanut motivaatioon mitenkään Hymy.

Tiistaina 2.8. Urhon agilityt. En enää muista mitä tehtiin, mutta Urho oli oikein hyvällä tuulella.

Lauantaina tottisteltiin lappalaiskoiraporussa Siilinjärvellä. Unski ilmoittautui Martin kanssa, ihan ok. Tottikseen en ole aivan tyytyväinen, kun taas esiintyi haukahtelua. Heti, kun minä jännitän, Unski alkaa ääntämään. Seuraaminen ei ollut parasta mahdollista, mutta ei onneksi hirveän huonoakaan. Ei otettu noutoja,  telineet siis ilman kapulaa. Ensin jäin itse jotain säätämään, niin tuli vähän häslinkiä, mutta kyllä se sitten meni telineet molempiin suuntiin ja loppujen lopuksi tosi hyvällä innolla. Eteenmeno oli hyvä, mutta seuraamisosiossa piti kääntyä pari kertaa takaisin, kun Unski keuli aikas paljon. Paikkamakuu oli hyvä. Lopuksi jäävät, jotka myös ok.

Urho kävi vähän seurustelemassa kentällä, alkoi varsinkin ihan hyvällä asenteella. Keskivaiheella kyllääntyi palloon, jonka jälkeen palkkasin hetken nakilla. Lopuksi se taas leikki pallolla ihan hyvin. Tehtiin seuraamista ja käännöksiä, sekä istu - maahan pallopalkalla.

Eilen oli taas Urhon agit. Ekalla kierroksella oli liikaa virtaa ja hieman keskittymisvaikeuksia, enkä itsekään osannut ohjata pätkää kunnolla, teemana oli hypyn takaakierto, tehtiin kolmella vierekkäisellä hypyllä. Urho teki keppejä hienosti, kun pikkaisen alkuhörhellyksestä rauhoittui! Toisella kierroksella mentiin molemmat hyvin, ei moittimista! Urho kuunteli tosi hyvin, ohjaus oli ajoissa ja vauhti kohdillaan! Kolmannella kierroksella Urho oli pihalla kuin lintulauta. Se ei kiinnittänyt minuun minkään valtakunnan huomiota vaan touhusi omiaan. Sain sen tekemään pikkupätkän ohjauksen mukaan, josta palkka ja autoon. Urhoa alkoi vissiin jo väsyttää (vauhdin määrästä ei tosin voinut tehdä semmoista johtopäästöstä), kun keskittymiskyky katosi ihan tyystin, samoin palkkautuminen oli huonompaa. Jäädään nyt syksykaudeksi tauolle vakiryhmästä, niin päästään aloittamaan tammikuussa uudella innolla!