Viime viikon ohjatussa tottiksessa saimme läksyksi vasemmalle käännöksen ja uusintana liikkeestä istumisen. Unski ei istu ihan joka ikinen kerta, mutta kun se istuu niin se istuu tosi nopeasti. Vaihdoin käskyksi pelkän "stu", joka ainakin ensi vaikutelmana toimii tosi hyvin! Käännökset on ihan siedettäviä, mutta Unski ei käytä takapäätä kunnolla; se vähän kuin "odottaa" että on taas samassa linjassa mun kanssa, kuin että aktiivisesti kääntyisi, no sitä harjoitellaan.

Maanantain hakutreeneissä oli vallan kesäinen ilma, jonka vuoksi typistin alunperin 6 piston radan 4 pistoksi (joka jälkikäteen vähän harmittaa, kun ihan hyvin se olisi jaksanut sen kuusikin... Kaksi ensimmäistä pistoa etukulmiin, joista 2. pisto tyhjä. 1. pistolle irtosi kuin raketti ja juoksi etulinjaa pitki suoraan lähes takakulmaan asti, sai sitten hajun ja meni maalimiehelle, joka oli keskempänä kuin oletin, mutta hyvä pisto kuitenkin. 2. pisto siis tyhjä. Irtosi taas hyvin, mutta ei uponnut aivan yhtä syvälle, johtui vamaan osittain heikosta tuulen vireestä... Eteni hyvin keskilinjan suuntaisesti, mutta ehti saamaan hajun viimeisestä ukosta. Huusin Unskin pois (en siinä vaiheessa tiennyt että on hajulla), ei tullut ensimmäisellä eikä toisella kerralla, mutta tuli kuitenkin. Sitten vähän harmitti kun huusin sen pois, millään ei kyllä olisi halunnut tulla ja matkallakin monta kertaa näytti, että "tuolla se on, mitä sinä siinä nyt huutelet". 3. pisto oli piilossa oleva jänis. Luonnollisesti oli pieniä starttiongelmia kun toisen puolen ukko oli niin vahvasti mielessä. Lähti kuitenkin. 4. pisto siis jo haistettu. Ei mitään vaikeuksia irtoamisessa, kun tiesi, että siellä on ukko.

Ilmaisut eivät olleet kauttalinjan mitään kaksisia, mutta mikä parasta, niin ei pihaustakaan keskilinjalla! Ei yhden yhtä piippausta, haukahdusta eikä kiljahdusta!!! Nauru 

Haun jälkeen tein kotona pienet tottikset, joihin kuului liikkestä istumista, käännöksiä ja noutokapulaa. Mun pitäisi treenata niin , että joku katsoo, kun en tiedä edetäänkö tässä ollenkaan, kun aina itsekseen treenaa... Liikkeestä istumiset oli nopeita. Muutama käännös oli hyvä, välillä käännyin Unskin "päälle".  Noutokapulan pitämisessä ollaan edistytty. Unski pystyy pitämään kapulaa suussa muklaamatta. Aika nyt ei ole vielä kovin pitkä, mutta ei sen tarvi tuntia sitä kapulaa suussa pitääkään Silmänisku ja hiljaa hyvä tulee.