Urhon viimeinen kerta ACE:n starter - kurssilla sujui oikein mukavasti. Tällä kertaa pääsimme koko ryhmän kanssa yhteisymmärrykseen siitä, kuinka koirat odottavat toisten suoritusvuoron aikana ja kaikki saivat sitä myöten työrauhan (vihdoin...).  

Ensimmäisellä kierroksella tehtiin viiden esteen sarjaa, joka sisälsi 4 hyppyä ja lopuksi putken. 3 keskimmäistä hyppyä olivat vierekkäin ja ensin tehtiin niitä takaakiertona. Urholla oli himppasen liikaa vauhtia ensiyrittämällä ja se yritti jokaisen kierron jälkeen juosta loppuun, jossa se ihana nainen oli kissanruokakipon kanssa! (kippo oli kyllä vielä tyhjä...) No, saatiin kuitenkin homma valmiiksi. Vissiin kolmannella yrityksellä saatiin ihan säädyllinen räpellys tasoomme nähden Hymy. Toisella kierroksella samat esteet, mutta keskimmäiset hypyt välistä vetona. Tämä oli Urholle paljon helpompi ja se meni oikein hyvin. Urho oli hyvin kuulolla ja saatiin molemmilla kerroilla hyvät suoritukset.

Toinen harjoitus oli ovaalirata, jossa hyppy - muttaputki - pituus - mutkaputki. Ensimmäisellä kierroksella mentiin Urhon kanssa puolitoista kierrosta. Viimeisellä putkellä Urho meinasi karata palkkapurkkitätin perään, joka yritti hivuttautua hypyn luokse. Kissanruoka ilmeisesti maistuu! Ovaalirata meni ihan kivasti, kun siinä ei tarvinnut itse hirveästi ohjata ja sai olla kokoajan samoin päin koiraan nähden.

Viimeisenä harjoituksena tehtiin hyppy - okseri - mutkaputki - hyppy takaakiertona - mutkaputki -hässäkkä. Tässä oli mulla pieniä ongelmia saada Urho viimeiseltä hypyltä takaisin putkeen, liika tiukka kurvi vielä mun taidoille!

Odotusajat menivät taas oikein hienosti. Ohitettiin shelttiä ja staffia (uroksia) alle metrin päästä kontaktissa ilman houkuttelua ja muutenkin odotettiin vuoroa muiden kyljessä oikein nätisti. Tekemistä on vielä seuraavan kurssin koirien ohittamisessa, jotka odottavat hallin sisäpuolella oven edessä. Siinä meinaa Urhoa vielä ahdistaa, kun joutuu menemään intopiukeana vuoroaan odottavien koirien "läpi", ennen kuin pääsee hallista ulos. Muutoin oikein hienosti Hymy