Käväistiin Hertan kanssa tottistelemassa Kievarin parkkiksella. Pimeää oli Silmänisku. Unski aloitti jäävillä. Istu ja maahan olivat hyvät. Seisomista harjoiteltiin myös, omassa toiminnassa ei ollut mitään logiikkaa, jonka vuoksi Unskikin oli vähän pihalla. Muutama ok seisominen kumminkin. Lopuksi pari noutoa. Ensimmäisessä oli vähän liikaa virtasta ja otettiin uudestaan. Toinen oli oikein kelpo. Unski harjoitteli kontaktia yhtäaikaa Martin kanssa. Oli ihan jees, eivät pärisseet.

Urho harjoitteli myös kontaktia, kun Martti oli kentällä. Urho oli oikein hieno! Sillä oli hyvä fiilis ja oli oikein innoissaan, eikä häiriintynyt Martista. Nauru Urho meni hetkeksi autoon jäähdyttelemään ja otettiin hetken kuluttua uudestaan hommiin. Urholle "omalla kierroksella" pari perusasentoa ja pikkupätkä seuraamista + seuraamisen pysähtyminen. Otettiin myös jäävät, jotka tasoon nähden ihan hyvät. Hymy Loppuun luoksetulo pallopalkalla, jospa näistä jäi Urholle hyvä mieli! Nauru

Unskille lopuksi pitkä seuraaminen Rasan ollessa paikkamakuussa. Pääsääntöisesti oli ihan ok. Pari kertaa kontakti tipahti ja ainakin yksi käännös oli melkoisen huono. Omaa "pysähdystekniikkaa" myös korjattiin, kun mulla on tyylinä pysähtyä kuin seinään Kieli ulkona Yllättäen koirakin oli paljon paremmin mukana, kun vähän mietin omia koipia ja niiden liikettä Silmänisku.

Treenien jälkeen käväistiin melkoisen jännittävällä iltalenkillä Haminalahdessa koko sakin kera (Hertta, Martti & Rasa ja Unski & Urho). Isot pojat järjestivät ohjelmaa, mutta onneksi kellekään ei käynyt mitään. Loppulenkistä pystyi jo itsekin rentoutumaan.