Urho aloitti hakukoulutuksen innoittamana maanantaina uransa rullakoirana. Nouto on onneksi Urholle sen verran tuttu juttu, että rullan tuonti onnistui oikein hienosti. Seuraavalla kerralla otetaan näyttö mukaan. Maastoon mennään vasta, kun homma onnistuu rauhallisemmassa ympäristössä.

Tiistain agitreeneissä Urholla oli oikein kivasti virtaa. Harjoitukset on nyt semmoisia, että meidän on mahdollista onnistua ilman hirveää hinkkausta, mutta molemmat joutuu kumminkin vähän miettimään. Ekan harjoituksen teemana oli pakkovalssi ja pimeän putken päähän irtoaminen. Toisessa piti irrota kaukaa putkeen ja loppusuoralle. Hiekkaiset pallot ei olleet Urhon mieleen, mutta onneksi oli patukka mukana, niin sain kumminkin palkattua Urhon. Patukka oli oikein mieluinen. Hymy

Unski teki tänään 7 pistoa, joista 3 tyhjää ja 4 ukkoa järjestyksessä ukko - tyhjä - tyhjä - ukko - tyhjä - ukko - ukko. Ukot menivät valmiiksi tyhjän aikana (pl. ensimmäinen). Ensimmäinen ukko oli piilossa niin, että siinä tuli metsätien ylitys ja maaston muutos (metsästä hakkuuaukoksi). Tien ylitys sujui oikein hyvin. Kaikki pistot otettiin yliheittoina. Jonkun otin uudestaan, kun lähti vähän ei -toivottuun suuntaan, muuten toimi oikein mallikkaasti. Yhden tyhjän otin myös uudestaan, kun kääntyi pois vajaassa 40 metrissä, toisella upposi 50-60 metriin. Kaikilta maalimiehiltä lyhyet haukut. Unski oli varsin taitava! Nauru Käytiin läpi vajaan 2 ha:n alue.