Viikolla naksuttelin Unskille istu-maahan vaihtoja sekä seisomista. Seisominen onnistuu jo aika hyvin ainakin sisätiloissa Silmänisku Urho on leikkinyt viikon ajan lihapullilla, ja on harjoiteltu kontaktia. Urho tarjoaa kontaktia jo tosi hienosti, esim ruokakupilla ja ulosmennessä. Se on selvästi ymmärtänyt, että tuijottamalla saa jotakin! Taisteluleikkejä on myös leikitty, ne on Urhon mielestä hurjan kivoja ja sillä on lelusta tosi hyvä ote. Sukat ja hanskat ts. kaikki pehmeä on hauskinta kiskottavaa. Luoksetulossa olen välillä käyttänyt palkkana lapasta, kun se on Urhon mielestä niiiiiin ihana, ei ehkä pidemmän päälle viisasta, mutta kärsitään siitä sitten jos koituu ongelmaksi Silmänisku

Unskia ei ahdista Urho enää juuri lainkaan, silloin vaan jos alkavat leikkiä Pontson kanssa. Unskin mielestä meillä leikkii joko se itse, tai sit ei kukaan muu. Unski on jopa jonkun kerran innostunut leikkimään Urhon kanssa Nauru

Eilen oli simpekin haku ja suht pienellä porukalla mentiin. Unskille oli etukulmat ja kolmas ukko takakulmassa. Ensimmäisellä ukolla oli taputus, maalimies oli jossain reilussa 60 metrissä. Unski eteni hirveää vauhtia. Haukku oli paikoitellen katkonaista, kun haukkui niin hirveällä vauhdilla, että pakko oli välillä hengittää. Unskilla oli vähän turhankin paljon kierroksia... Toinen pisto oli luotisuora ja meni taas niin kovasti, kuin jaloista pääsi. Maalimies oli pressun alla. Unski oli vähän tökkinyt kuonolla pressun alle, kuin varmistaakseen että siellä oli joku. Maalimies sanoi, että ei ollut kovin röyhkeä, mutta Unskiksi epätyypillinen. Kun Unski ei normaalisti koske maalimiehiin, vaikka se haukkuu tosi lähellä. Kahdelta ensimmäiseltä ilmaisut niin kauan, että ehdin paikalle. Kolmas ukko oli takakulmassa. Lähetin Unskin alueen puolivälistä. Se juoksi luotisuoraa linjalle, josta kaartoi alueen takaosaan, tosi hieno pisto! Etsi vähän aikaa, mutta löytyi kuitenkin ukko nopeasti. Viimeiseltä ukolta muutama haukku ja maalimies otti Unskilta liivit pois. Unskista kyllä huomaa, että ei olla oltu hakumetsässä aikoihin! Vauhti on ehdottomasti plussaa, mutta maalimiestyöskentely on parempaa, jos se ei ole ihan niin innokkaalla tuulella. Ilmaisu on normaalisti huomattavasti eilistä  taloudellisempaa ja tasaisempaa. Unski oli tosi hyvin kuulolla keskilinjalla, ei haukkunut lainkaan ja muutenkin oli tosi iloinen!

Urho teki makkararingin. Se meni ihmisten luokse reippaasti, vähän sitä kyllä paleli, niin pidettiin juttu lyhyenä. On se kyllä kiva, kun se ei ketään eikä mitään arastele!

Haun jälkeen lähdettiin Sarin ja Sarin koirien kanssa läheiselle laavulle syömään eväitä. Koirat saivat juosta jokainen halunsa mukaan. Lenkin jälkeen käytiin Tiinan luona ja "ratsastin" elämäni ensimmäistä kertaa  Funi-ponilla. Lähinnä istuin kyydissä, mutta jotain sekasikiötä onnistuttiin välillä menemään Silmänisku  Pitää laitella loppuviikosta kuvia Urhosta ja eväsretkestä.

edit. Tänään naksuttelin Unskin, Urhon ja Pontson kanssa. Unski teki asentomuutoksia ja seisomista. Teki hyvällä innolla ja malttoi kuunnella. Pontson kanssa tehtiin perusasentoa, seuraamista ja liikkeestä istumista. Pontson kanssa pitäisi tehdä useamminkin, kun sillä on hirveästi intoa. Urholla naksuttelin kontaktia ja se alkaa pikkuhiljaa tajuta naksun ja palkan yhteyden.Hymy  Leikittiin loppuun sukalla, mutta lihapullat haisi niin hyvälle, ettei meinannut pystyä leikkimään.